Ma már teljesen általános, hogy egy nagy profitot felmutató multi állami támogatást kap. Hová vezet ez?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: rolandszabo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Érdekes ez Kínában nem probléma, ott erős az állam, mert van tulajdona. Itt gyenge, mert már a családi ezüstöt is kiárusították így szép, hogy nem tudja megvédeni magát, megvédeni a polgárait. Kapitalizmus diszkrét bája.....

Majd akkor lesz még "jó világ", ha Kína egy szép nap azt mondja, mostmár fizessen a világ egy kis pénzt is a termékeikért /szinte minden áru Kínában készül/, mert ők is jól szeretnének élni, vagy kell környezetvédelem? - fizessétek meg a termékek árában, amit eddig "aprópénzért" adtunk nektek.....
bigyibogyo
@Január: nincs is kinaban demokracia ahol mindeki azt gondolhatna amit akar. kokemeny diktatura. ahol megmondjak mit gondolj. nem sztrajkolnak. tal rizsert dolgoznak es a gyarban laknak. erre vagysz tenyleg?

nemre usa beintett kinanak, meglassuk mi lesz a vege.
azert jon kinabol a sok cucc mert olcso a munkaero, innen is mehetne ha itt is eleg lenne havi 10 dollart fizetni a dolgozonak.
igazabol nem sikerult eldonteni,h multikert vagy ellenuk kampanyolsz.

@rolandszabo: minnel tobb penze van valainek/valaminek annal tobbet akar. ezt multiknal szorozd meg a reszvenyesekkel. akik uyge meg magasabb profitot akarnak. de ahogy olvashattad Mo -nak jo uzlet ha idejon.
ami erdekesebb,h ha a 3.3 milliardos 20 millios tetelben palyaztatjak magyarok kozt lehet _sokkal_ tobb munkahely lenne a vege. csak abban kockazat van, nem is kicsi, ismerve a magyar vallalkozokat.

remelem a jobbik fun -ok is elolvassak a cikket.
kiscserkész
@bigyibogyo: Valamit rosszul tudsz! Amerika csúszik, mászik Kína előtt, mert ha nem ezt tenné gazdaságilag már az atlanti óceán fenekén lenének. 2008 ba mikkor, amcsiknál kitört a válság egyből Kínába ment a delegáció hogy Kína bene váltsa a nála levő 10 ezermilliárd amcsi állampapírokat, mert az, az amcsi gazdaság végét jelentette volna.(Amerika a világ leg eladósodottabb állama, csak még állampapírokkal fent tudja tartani magát) Ezért cserébe gazdasági előnyt kaptak az amcsi piacon. Ha figyeled a gazdasági kutató jelentéseit már nem az amcsik a világelsők a világgazdaságba, hanem az orosz Kínai páros. A multikkal kapcsolatba nem támogatni, hanem adóztatni kel őket. Ha nézted a „péntek nyolc” műsort a Hír TV-n láthattad, hogy Semjén Zsolt (KDNP) is már ezen lovagol. Már csak a Fidesznek kel ezt felismerni. És akkor lesz jövőnk.
Kakastoll
@benhur: csak annyival egészíteném ki, hogy a polgárháború után Amerika még a saját pénzét is zsidó kölcsönből nyomtatja....utána lehet nézni.
kiscserkész
@Kakastoll: Úgy ahogy írod!

-Valakik nem akarják meg érteni, hogy még nem voltak multik akkor is volt élet e hazába, sőt még vagyon is, meg munkahely is. És ha a multik elmennek, legalább is azok, akik csak profitorientáltak, akkor lesz ismét élet e hazába. Ha az lesz a büntetésem, hogy az a multik által idehordott szemét helyett hazai terméket kel fogyasztanom, bánja fenne, bevállalom. Vagy ha a hazámat gyarapítom a munkámmal, akkor dolgozok a hazai vállaltnál, vagy vállalkozónál. Nem kel még temetni a magyar nemzetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.