Farkas Péter valaha ünnepelt sztár volt; biztos mindenkinek megvan a kép, mikor az 1992-es barcelonai olimpián beleharap az aranyérembe a dobogón, és megállapítja, hogy igazi. Egy ország szerette őt, és tekintett rá úgy, hogy igen, ő is egy egyszerű, természetes ember, nem pedig egy nagyképű sztár. Ezzel sok mindent lehetett volna kezdeni.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luciferi
@inkvi: annyiban, hogy el Tájolta magát.:))
Sííva
A média az ő elfogásával van tele! Nekem valahogy nem fájt annyira az az évi kettőmillió-négyszázezer, mint sok egyéb sikkasztás! BKV-végkielégítések, MÁV-ügyek, Metró építés, és sok más támogatássa épített hasznavehetetlen dolog! Elég lett volna egyetlen cikk, a többi foglalkozhatott volna az ország helyzetével, a politikusok és egyéb paraziták megfékezésével! Ez figyelem elterelésnek jó csak!
Rövid példa: Szalainé 100 millás végkielégítése (sajna nem szószerint) 41 évre lett volna elég a volt sportolónak!
rolandszabo
@Sííva: Szalainé az eheti hét lúzere pozícióra jelölte magát :-)
vukkocska
Az volt az utolsó kérdése a cikk írójának, hogy "érdemes volt Péter?" Csak most azt nem tudom, hogy mit. Hazajönni a családjához, vagy marihuanát termeszteni. Szeretném azt gondolni, hogy ez utóbbira gondolt. Mert ha nem, akkor a cikk írója Farkas Péternek csak azt nem tudja megbocsátani, hogy hazajött. Érdekes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.