H1N1-re gyanakodnak a kórházban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Mert ahogy a cikkekből is kiderül:
" a gyorstesztek nem igazolták az új típusú influenza vírusának jelenlétét, a sokkal biztosabb eredményt nyújtó szerológiai vizsgálatok pedig még folyamatban vannak."

Vagyis, HAZUGSÁG KAMPÁNY FOLYIK A CSAPBÓL IS!
Kakastoll
Annyi bizonyos, hogy bármiben hal meg az ember, ha netalán jelen van a szervezetében az a bizonyos H1N1 vírus mindent ráfognak.
Fogadni mernék, ha valakit autó gázol el és vírushordozó akkor is a vírusra kennék.
Amúgy orvos létére védekezhetett volna.
varadipal
Orvos létére nem jól mérte fel az esetleges oltási mellékhatások és a halál közötti különbséget, amikor a rizikóról meditált.Ezt okozta a propaganda, és az antipropaganda.
Ha az elején úgy tálalják, hogy a mellékhatások kisebb veszéllyel járnak, mint a betegség, és nem pénzhajhászáshoz kötik a beoltást, hanem elrendelik mint a paralizis, himlő, és egyéb már megszünt járványok elleni kötelező oltást, nem halt volna ennyi ember bele. A hasznot a felesleg exportjából befolyt bevétellel is el lehetett volna érni.
Csak az romlik el, amibe a politika így vagy úgy, de beleugat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.