Három rendőr megsérült, amikor megtámadták az intézkedő egyenruhásokat azok a garázdák, akik vasárnap délután Szolnokon egy utcában verekedtek össze.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: rendőrt ide, politikust oda! Igazaf van!:)
Ja, és az engem ábrázoló kép használatáért a jogdíjat a számlámra lécci.:))
Zsoel
@bigyibogyo: Konkrétan ahol én álltam, ott senki nem dobott semmiféle Molotov-koktélt. Egyszer csak megjelentek a rendőrök, hogy húzzunk el a fenébe onnan. Mindenhol akadnak hivatásos bajkeverők, akik direkt kihasználják a (mindegy, milyen) csoportosulásokat, hogy balhét szíthassanak. Kb. olyanok, mint a fradista "focidrukkerek", sőt megkockáztatom, páran közülük ott is voltak a helyszínen.
Egyébként ja, ha a szó szoros értelmében vesszük, illegális gyülekezés volt, hiszen nem volt szervezője, nem volt bejelentve, a rendőrség nem vette tudomásul stb., de egy ilyen helyzetben (ismétlem, én sehol nem láttam, hogy a tüntetők támadtak volna először), azt hiszem, ez bocsánatos bűn! Vagy úgy gondolod, hogy mint állampolgár, négy évente húzhatunk két x-et, aztán a köztes időben meg pofa be nekünk, míg odafönt azt csinálnak, amit akarnak?

@marlin: Ezért a szűk látókörű megjegyzésért kár volt koptatni a billentyűzetet. Most tulajdonképpen miről beszélsz? Baromira nem érdekel, hogy mi van Münchenben, mert nem ott élek, hanem Magyarországon! Különben is, honnan tudod, hogy mit művelt volna Németország, ha Gerhard Schröder kijelenti: hazudtunk reggel, délben meg este, és hülyének néztük az egész "k...a országot"? Lehet, hogy a németek jobban szétdobták volna az utcákat, mint ahogy azt a legszörnyűbb rémálmaidban el tudod képzelni, de ez nem fontos. Én semmi mást nem akarok, mint azt, hogy tisztességes és hozzáértő emberek vezessék a hazámat, az utcákon pedig rend és fegyelem legyen. Mi, akik ott voltunk azon a rohadt tüntetésen, legalább megpróbáltunk tenni azért, hogy valami történjen, és nem a seggünkön ültünk odahaza, mint a nagy szájkaratésok. Neked is ismétlem: ameddig én elláttam, SENKI nem dobott semmit a rendőrökre, még követ sem! Ők voltak azok, akik egyszer csak előttünk termettek, és felszólítottak a távozásra. Mi meg persze, hogy nem akartunk elmenni, pont erre játszott az a tetves Gyurcsány meg a sleppje ("lehet tüntetni, kérem szépen... majd megunják, aztán hazamennek" - megvan, ugye?) Erre aztán valóban nekünk jöttek a rendőrök, utána kezdtek eldurvulni a dolgok. De akármi volt is, ez az egyedi eset nem hasonlítható össze azzal, ami a cigányfertőzött településeken mindennapos: orrba-szájba verik egymást (és a magyarokat) a cigányok, mert jódolgukban teli vannak energiával, a segély jön, lopni nem túl fáradságos, a munkahely meg nem szívja el az erejüket, azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs nekik. Na! Én jobban szeretném, ha a tisztelt rendőrségünk inkább az ilyen csetepaték résztvevőin gyakorlatozna tömegoszlatásból, és nem a miniszterelnök ellen tüntetőket vegzálná. Hogy ezt nem teszi, az meg legkevésbé sem a "Balónén" múlik, sőt. Esetleg a Mohácsi Vésszel, Kolompár Orbánnal meg a hasonszőrű ilyen-olyan képviselőkkel, "romaügyi biztosokkal" és ombudsmanokkal kéne elbeszélgetned a témáról!
inkvi
@Zsoel: Nagyon jól mondod! Az a tetű kezdeményezte a megalomániás pszichós agyával. Erőt akart demonstrálni a nyuszika.
marlin
@Zsoel: (tegnap 17:54)
Azt a betanult demagóg dumát mégse kéne.....
Magyarázkodni sem kéne, mert az "autentikus HÍR Tv." bemutatta a csőcselék tombolását!!
Véleményem szerint pedig nem sok különbség van a "Kossuth téri hugyosok" meg a velük egy szinten lévő cigányok között!! Mindkettő veszélyt jelent egy normális társadalomra, tehát elítélendő!!
Elsősorban természetesen azokat a népboldogítókat kell elítélni, akik behülyítik az "egyszerű" "forradalmárt" avval, hogy a társadalmi problémákat höbörgéssel kell megoldani!!
Ha azt akarod - velem együtt - hogy tisztességes politikusok vezessék az országot,akkor olyanokat kellene képviselőnek választani, de ki kell ábrándítsalak olyat ma nem igen találsz "aspiránsok" között!!
bigyibogyo
@Zsoel: en nem hoztam volna fel a gyulekezesi jog elleni vetseget te vedekeztel vele :)
de kulonben illegalis tuntetesnel alap,h oszlatnak. raadasul ott meg eleg durvan el is fajult, azt nemtudom , h elotte vagy utanna. gondolom a tomegbol te sem nagyon tudtad ezt felmerni.

"SENKI nem dobott semmit a rendőrökre, még követ sem! Ők voltak azok, akik egyszer csak előttünk termettek, és felszólítottak a távozásra. Mi meg persze, hogy nem akartunk elmenni"

ez mi? ezzel vedekezel? vagy ezzel keresed a mentseget a kesobbi (?) ko es molotov koktel dobalasra? ha a rendor azt mondja ,h ugorj nem kerdezed,h milyen magasra. ugrasz ahogycsak tudsz.
bigyibogyo
foleg ha epp illegalis tevekenyeget folytatsz*

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.