Akár egy-két hétig is elhúzódhat az állóháború a BKV és a szakszervezetek között - erre utal, hogy a korábbi három helyett szerdán már csak egyszer, és akkor is igen rövid ideig egyeztettek a felek. Változást a metrós szakszervezetek sztrájkba lépése hozhatna, erre viszont egyelőre nem kell számítani. Sztrájkszakértők szerint minél hosszabb ideig tart egy munkabeszüntetés, annál kisebb az esélye annak, hogy eredményre vezet.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Általában írom!

Ha valaki még egyszer letolvajoz és lehülyéz, névvel és arcképpel vállalt véleményemért, azt az ISP-jén keresztül felderítem és bíróság elé citálom!
Nem vagyok hajlandó elfogadni utólag a bocsánatkérést, ez azt jelenti, hogy letöltendő börtön lehet a vége!
Csubaka
@csutak: Nyugi pajtás!!! Ez csak a net!! Itt nem ítéletet hirdetnek, csak véleményt mondanak! Amilyen hangnemben te is írogatsz néha Orbánról, hát neki is lehetne a tiedhez hasonló düh rohama.Arról nem is beszélve, hogy névvel és arcképpel nyíltan vállalt vádaskodásodra, miszerint a köztársasági elnök hazaáruló, még csak nem is moderáltak!!!Az elnöki hivatalig pedig szerencsédre nem ért el.
Ne legyél már tiszta ideg!Hogy fogsz kamiont vezetni ilyen állapotban? :-)
Kakastoll
@csutak: Fejezd már be az állandó fenyegetőzést, vagy gondolod, hogy a buta fenyegetőzéseidtől bepiszkol valaki ?..esetleg önreklámozod magadat ?
Az itt elhangzott vélemények ugyanolyan értékűek mint a tiéd, sem nem több sem nem kevesebb. Igyekezz úgy viselkedni, hogy ne látszódj hűjének !
Kakastoll
@Csubaka: Most nem vezet, inkább ül...nökösködik......:)
csutak
@Csubaka: Ha Viktor írt volna elfogadnám!
Akit "megtámadok" blogomban, automatikusan kapja a linkjét!
Én arra rágtam be, hogy itt (propeller) és privát emailomra fura hangú leveleket kaptam, no name címről.
Lehet, hogy nem vagyok normális, ezt én nem tudom eldönteni!
De azt igen, hogy nem névtelenül teszem amit teszek.
És most is vagyok annyira gerinces, hogy csak a mostantól kapott levelekre válaszolok kő keményen.
Csubaka
@csutak: Nem az a kérdés, hogy normális vagy e, hanem, hogy engeded e provokálni magad. Nekem speciel szimpatikus a stílusod, még ha a véleményed sok esetben gyökeresen eltér az enyémtől. Az arccal való vállalást magam részéről nem tekintem nyomatéknak. Egyrészt azért, mert fényképet bárkiről ide tehetnek tisztességtelen szándékkal, s mivel a kép való világ beli tulajdonosát nem ismerem, bárkit takarhat. Sokkal fontosabb az írás mondani valója. Egyrészt az érvek és érzelmek súlyával megmérettetik, más részt a történések, következmények értéket adnak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.