Volt egy lány ismerősöm. Sokat panaszkodott nekem, hogy vele miért nem történik olyan, hogy a metrón elkérik a telefonszámát. Sokszor mondtam neki: Egyszerűen azért, mert ilyen már nincs. Ma már nem így működik. És láss csodát: Az elmúlt két napban két telefonszám elkérést láttam a buszon. Máskor azok az emberek egymásra sem néztek volna. Egy centire vagyok attól, hogy azt mondjam: Tartson még két hétig a sztrájk, hátha normálisabb hely lesz Budapest. Egy biztos: Holnap fogom magam, és elmegyek csak úgy - buszozni.

Forrás: randihely.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bombi02
Én megtettem. Kimentem a 6-os villamoshoz. Tömeg, hideg, ritka és dugig tömött kombinók. Sokadikra lehetett csak felférni. Az emberek mégsem lökdösődek, nem ordibáltak egymással, nem szídták a sztrájkolókat. Sokkal békésebb volt a kép, mint hétköznapokon amikor a semmin is összeugranak, anyáznak és a lassabban mozgókat (pl időseket) szinte fellökik.

Aki inkább gyalogolt, beszélgettek, talán olyanok is, akik elmennének egymás mellett máskor.

Szóval lehet, hogy közelebb kerülünk egymáshoz? Lehet, hogy képesek leszünk tenni egymásért, szem előtt tartva a másik érdekét? Lehet, hogy sikerül végre a magyaroknak összetartani, elhinni, hogy nem csak gyűlölni lehet egymást?
Lehet, hogy sokkal emberibben kerülünk ki a sztrájkból?
KAgergő
Sajnos nem hiszem, csak egy darabig fog teremteni jobb légkört. Akkor ha visszaáll valahogy minden a normális kerékvágásba, majd újra elkezdődik minden elöről. Viszont ha ez a jelenlegi helyzet továbbfolytatódik, egy idő után pedig gyűlöletté fog válni megint, mert egyre több gondot fog hozni maga után. Rengeteg üzemanyagra lesz szerintem szüksége a többi forgalomba állt busznak és akkor meg a MOL vagy más üzemanyagszolgáltató fog beinteni. Ámbár itt van még a szmogriadó által felmerülő gondok is és a benzináremelésel járó problémák feszültségek, amik más-más szolgáltatói területre is kihatnak. Sajnos kezd a helyzet elharapózni inkább és a tű hegyén kezd az ország táncolni. Ahogy tellik-múlik az idő egyre nagyobb lesz majd a gáz a csőben és a végén szivárogni kezd, vagy kipukkan a cső. Komoly és sok veszélyt magában rejtő láncreakciók egymásutánja fog beindulni, ha valamilyen átmeneti, vagy végleges megoldás nem születik ebben a helyzetben egy belátható időn belül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.