A miniszterelnök szerint nem sztrájkolnak, hanem zsarolnak a BKV szakszervezetei. Bajnai Gordon erről a Klubrádiónak nyilatkozott csütörtökön.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@werwolf: Nem rabszolgának születünk.

Bajnai meg "kizsigerel".
orogordog
Ha fizetnek akkor majd dolgozzuk, mert nekünk tényleg válság van.
bigyibogyo
@marlin: nehogy azt hidd,h csak itt. mindenhol...
szaboria
A tegnapi nyilatkozat Nemes szerint van elég pénz csak a tagdijakból ez is egy hazugság mert a cégeknek a szakszervezeti alapba is kell valamennyi pénzt jutatni. Ha valaki tudja mennyi most egy havi tagdij a BKV-nál hamar kilehet számolni mi az igazság, mert nem minden dolgozó szakszervezeti tag.A másik disznóságpl.aki nem tagja a szakszervezetnek de dolgozni akart a busz forgalmiját nem adták oda neki .Kiesett bért pedig csak a szakszervezeti tagoknak fizetnek, a szakszervezetek.
werwolf
Ha úgy van mint a vasútnál, hogy szolgálatba jelentkezés előtt egy saját kezűleg aláírt, dátumozott nyilatkozatot kell kitölteni arról, hogy részt kíván-e venni a sztrájkban, nos, akkor tudja bizonyítani az igazát.
De annak sem lennék a helyében, aki nem adja ki a forgalmit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.