Az MDF miniszterelnök-jelöltje 2012-től az alkotmányban limitálná az államadósságot, amely nem haladhatná meg a mindenkori GDP hatvan százalékát. Elismerte, hogy az SZDSZ szervezetére és választóira hajt az MDF.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Bokrosnak igaza van, véget kell vetni a parttalan hitelfelvételeknek, különösen akkor, mikor csak a pártérdekek motvációjaként történik a hitelfelvétel, az elvtelen osztogatás és a választók "megvásárlása" céljából. S aztán évekig nyögheti az egész társadalom a hiteltörlesztést......
Szíjjártó pedig jobb lett vona, ha hallgat, mert az első Bokros csomag hozadékát a Fidesz aratta le.
barnan
@gcsabi: biztosan igazad van.
Egyet állítok, Bokros nem buta ember, nem minden butaság amit mond, így csípőből nem is tüzelek, ha valamihez hozzászól.
Ami jobban zavar arról is írtam, szívesen meghallgatnám Gazdag László véleményét is a témában, valahogy összehozhatnák erre a megoldást.

kir
@Csubaka: A baj ezzel az, hogy a valós életben az átlagember ostoba és önző. Ha nincs egy konkrét irány a vezetők fejében, a gazdaság, és vele együtt minden állampolgár csak vergődni fog, és annyi felé húz, amennyi érdek van. Ezért nem szabad az átlagemberre bízni az ország pénzügyeit.
Csubaka
@kir: De hiszen most is arra van bízva, csak a négy éves ciklus közbeni nincs joga a beavatkozásra akkor sem, ha az ő bőrére megy a játék!
Választáskor az emberek aszerint szavaznak, hogy hogyan érzik magukat. Ha azt látják, hogy a gazdasági válság ellenére a nálunk működő multikat a Versenyhivatal tisztességtelen extraprofitért bünteti nyilván tudni fogja, hogy miért kerül a gáz 5-ször többe mint két éve. Ha azt látja hogy a gazdasági megszorítások közepette még azokat a juttatásokat is korlátozza, vagy megvonja az állam, amelyeket egyrészt ő fizetett be azért,hogy ha nehezebb helyzetbe kerül legyen állami tartalék az átvészelésre, ennek ellenére ha egy családban mindkét kereső elveszti a munkahelyét csak az egyik kaphat támogatást nyilván nem fogja érteni, hogy a szolidaritási adót pl. miért fizette. Nem fogja elhinni a gazdasági válságot mert évente milliárdos Opera bálokat tartanak sok milliós nagy estélyikben és frakkban azok akik a legjobban sírnak a válság miatt. Dühös lesz és agresszív ha rádöbben, hogy amíg az ő jövedelmét ilyen olyan ürügyekkel szabdalják nyirbálják addig mások sok milliós végkielégítésekkel távoznak az általuk tönkre tett állami cégek éléről.
Tehát a következő szavazáson a pénzügyei alapján fog szavazni és arra aki a legjobb ajánlatot teszi. Akár közbeszerzési pályázatot is írhat a pártok részére.
A gond akkor lesz, ha a kassza tényleg kiürül és már nem lesz mit veszítenie és nem lesz honnan segítséget várnia. Akkor a készenléti rendőrség is kevés lesz az össze vízágyújával.Szerintem!
bigyibogyo
@Csubaka: szeritned miert nem engedtek az ingyen soros szavazast?:)
pont, hogy nem szabad a sajat bore alapjan kiindulni senkinek. objektiven kellene nezni es erre nagyon kevesen kepesek.
inkvi
Tudom, hogy a politikában nem érdemes logikát keresni. Ezeknek a szélhámosoknak a furfangjai mögé azért meg lehet próbálni belesni. Betolták az EU-be, most elvárják, hogy behúzza őket a parlamentbe; ilyen egyszerű. Mindent bevet: vitázni akar és csinál egy programot. Tök fölösleges a választások előtt félévvel. Én bízok benne, hogy a Bajnai megtáltosodik és a ciklus végére virágzó MO-t csinál. Akkor már a bokros bele is verheti a cövekét a papírjaiba!
Ilyen egyszerűen le lehet kezelni ezt a kérdést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.