A politikai hanyatlás tünetének tartja Tamás Gáspár Miklós azt, hogy SZDSZ-alapítók az MDF listáján indulnak a tavaszi országgyűlési választásokon. Az összes parlamenti párt elveszítette a hitelét, olyannyira, hogy a baloldali beállítottságúaknak nem nagyon van kire szavazniuk - mondta az InfoRádióban Tamás Gáspár Miklós annak kapcsán, hogy az SZDSZ és az MDF politikusai közös listán indulnak a tavaszi országgyűlési választásokon.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Waqtik
TGM is a nokedli , nem földönjáró felfogásával nagyban hozzájárult ahhoz , hogy mi lett az SZDSZ-ből .Anno magyarnak születtem , középsulit végeztem , mégis sokszor órákba telt egy TGM cikk elolvasása után arra a következtetésre jutnom , hogy fi..gom nincs , hogy miről írt Gazsi .Túl sok hozzá hasonló elvont ember volt akkoriban , s hova lettek ? Tölgyessi , kiss János , sorolhatnám...
kir
TGM. A mérvadó. Öööö.... Mégsem. Leginkább csak szélkakas. Miért kellene figyelni rá?
luciferi
Tgm, az örök megmondó. Nesze semmi, fogd meg jól. És ebből megél!
gcsabi
TGM -nek a megállapítási most speciel tök igazak. Én is elgondolkoztam már, vajon kire tud szavazni egy magát baloldalinak vélő ember manapság, anélkül, hogy meghasonulna a saját elveivel?
Az mdf "demiokratikus" pártépítése meg a politikai abszurd világába tartozik, mintha csak sztálin elvtárstól tanultak volna, csak éppen nem lövethetnek le senkit. A politikai puccssorozat a mi ott zajlott, egy hataloméhes "politikai ribanc"-al az élen mág Orwell-nek is komoly erőfeszítésbe került volna kitalálnia!
inkvi
Ne hallgassatok senkire, csak a saját lelkiismeretetekre! A leglelkiismeretesebb pártra szavazzatok! Megalapítsam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.