Karbantartást végeznek a Tubesen működő katonai objektumon, a Honvédelmi Minisztérium a sajtón keresztül kért és kapott engedélyt Pécstől a járművek számára.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Tcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Ugye milyen nagyszerű, hogy a Honvédségnek Pécs vezetőitől kell engedélyt kérnie, hogy felmehessenek a saját birtokukban lévő átjátszóállomásra. Komolyan mondom még egy ilyen ország nincs... :)

Amúgymeg nemtom - így jobban értesülteket kérdem - mennyire van ott az a biztonsági őr lent a Lapisnál. Múltkor is mentem arra egy kirándulás részeként. Ugye alapból nem volt ott senki (Jó, épp ment/jött egy pickup miközben mentem a Lapis felé, lehet akkor vitték le). Másrészt a nagy pécsi "bekeményítünk azt jól elalakatooljuk a felvezető utat" akkor (?) annyiban merült ki, hogy a sorompó a helyére volt rakva, a lakat bekattintva. De nem ám sorompóra, hanem csak úgy :) Azaz nyitva volt az út igazából. Azt hittem van fent valami honvédségi jármű. De nem. Fent egy árva lélek. Hol az őrjárat? Ja hogy hó volt meg hideg szél? Szal ennyit erről... lehet most is a fotózás miatt vitték fel.. :DD Na jó, ne legyek genyó? :)

Mondom ezeket pécsiként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.