Szokatlanul éles támadást indított a liberális nézeteiről híres Farkasházy Tivadar a liberális párt, az SZDSZ elnöke, Retkes Attila ellen.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
brezonnn
Tedy nagy király , biztos nyomós oka van
profon
Egyszerűen tele lett a "Hócipője" !Mondjuk amikor először megláttam Retkest azt hittem vicc. Amikor másodszor már tudtam ,hogy rossz vicc !
luciferi
Még jó, hogy csak egy "r" betű van a felszólításban. Különben bajban lett volna.:)
vukkocska
Több elnöke volt már az SZDSZ-nek, de ilyen "semmilyen" még soha. Nekem a legszimpibb Kuncze Gábor volt.
Kakastoll
@vukkocska: sokszor a látszat csal.....:)...na ezt nehogy Retkesre értsd !
kiscserkész
@vukkocska: Amilyen a párt olyan a vezetőt választanak. Nekem egyáltalán nem volt, és még a mai napig sem szimpi a Kovács Pisti apukája.
bigyibogyo
@brezonnn: farkashazy annyira kiraly,h a hetihetesben lejaratott egy rendort anelkul,h utana nezett volna. a rendor epp meléettem ult es egyutt neztuk... nah azota nem hiszem el egy szavat sem. fel informaciokbol hazudozik
petmail13
@vukkocska: Pont ezek a régi vezetők csinálták ezt az undorító helyezkedést ellenzék, de mégse és társai; hatalom éhesek
Csubaka
@vukkocska: Az SZDSZ erodálódása éppen Kunce pártelnöksége alatt kezdődött meg.
Egyébként is a rendszerváltási nagy SZDSZ-es nevek, ahogy fény derült a párt struktújára, hierarchikus viszonyaira, gátlástalan és a saját maga alkotta szabályok betartására is képtelen vezetőségeivel lassan elkoptak. Akik még meg vannak (Magyar Bálint, Demszky Gábor) egyetemi példa tanagyagok a politikai és szakmai hozzá nem értés témakörében.
Az SZDSZ az elmúlt 8 év során lesajnálta vidéki szavazóit lezüllesztette vidéki bázisait, frakciójának tagjai pártküldetésükkel ellentétben saját és az őket pénzelő gazdasági kőrök érdekében lobbiztak. Hozzá nem értő, a pénzt mindenek feletti célnak tekintő kapzsi politikusai kormányzati tevékenységének következtében ma romokban hever az egészségügy, a közoktatás, a munkavállalói jog, a tömegközlekedés (vasút).
Retkesről nincs véleményem. Nem ismerem, de valószínűleg igen nehéz helyzetben van. Leginkább azért támadják (bár ezt nem meri nyíltan felvállalni egyik pesti bukott dzsentri sem, mert a pártot a vidék apjain akarja újra építeni.
Farkasházy pedig egy pöcs. Néha nézem a Heti hetest és fogalmam nincs arról, hogy ez a fazon miért is humorista! Idétlen, sokszor a témákhoz sem kapcsolódó, poénok nélküli egoizmustól duzzadó önfényező történeteitől az ajtófélfa megbokrosodik. Lehet, elismerem, hogy nagy tudású, sok csatát megélt közszereplője a magyar médiának de szerintem mindenki jobban járna ha a saját világában maradna és nem szólna bele abba amihez aztán minden lexikális tudása és generációs időket felölelő élet tapasztalata ellenére sem ért!
(a politikába)
furfang
Az szdsz úgy nulla ahogy van! Egykori, és jelenlegi vezetőitől kezdve maradék szimpatizánsaiig bezárólag. Arra voltak jók valakiknek, hogy tönkretegyék ezt az országot. A munkát 100%-ra teljesítették, és ebben úgy Fajkasházinak, mint Retkesnek volt szerepe.
csutak
@Csubaka: Megvédeném Farkasházit!
"mindenki jobban járna ha a saját világában maradna és nem szólna bele abba amihez aztán minden lexikális tudása és generációs időket felölelő élet tapasztalata ellenére sem ért!"

Igen, jól érzed, van neki külön világa, az Asperger szindrómások világa.
Egyfajta külön világ, amelyet jól érzékel de nehezebben illeszkedik a való világba.
Amiatt akadnak ki sokan, hogy kétlábon járó lexikon. Ez is egy tünete a betegségének.
Emiatt sem illenék bántani azt, aki ismerve másságát próbál beilleszkedni a lehetőségeihez képest!
zolibatya
tedy...a valódi nagy halakat nem merted véleményzni ??? kuncze,kóka,demszky......pedig ők, az igazi gaz-emberek....
gcsabi
@zolibatya53:
Azért abba kézbe nem harap bele, amelyikből a szép cubákokat kapta....
Edy Andre
LOL, Retkes elhajtotta a haldokló párt fölött köröző keselyűt, mely erre telekárogja az ótvar sivatagot.
vukkocska
@benhur: én az okos és humoros hapsikat kedvelem.:)
lópicigáspár
Napról napra lejjebb csúszik, mondjuk a Bajorig. A lexikális tudása sajna ráment az emberi énjére.
profon
Olyan nincs ,hogy valaki a születésétől a haláláig a toppon van ! Ha szerencsés valaki akkor megadatik egy időszak az életében amikor sikeresnek mondhatja magát.(nem bulvár értelemben). Nagyon sok humorista köszönheti neki ,hogy egyáltalán lehetőséghez jutott és ismert lett,köztük pl,a Fábry is.
A tudását nem ,de a tartalmas életét egy kicsit irigylem. Azon meg nem kell csodálkozni ,hogyha valakit folyamatosan igaztalanul támadnak és megkérdőjelezik Magyarságát (aljas érdekből) az előbb utóbb megkeseredik.
Magyarországon valakiről jót írni ciki,de néhány jól hangzó rágalommal mocskolni az már menő!
laja001
Az MDF rossz vásárt csinált az SZDSZ szel nem kellet volna egyedül több lett volna mind ketten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.