A rendőrség gyanúsítottként hallgatja ki Antal Attilát, a BKV volt vezérigazgatóját - értesült az MTI kedden, nem sokkal 13 óra előtt.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zolibatya
Csak úgy, beleröhögnek az arcunkba...../ munkatábor..és szevasz tavasz /
SELIG
A jelenlegi vezér mindent az elődjére ken.
furfang
És akkor jöhet szép sorban a MÁV, a Posta, a MALÉV, Bábolna, a kormány negyed, a MEH, az Állami Vagyonkezelő, a Krízis Alap....., az útpályák, a Metro, a Margit híd, a cigányok felzárkóztatására létrehozott alapok stb. Van itt munka bőven a rendőrségnek, ügyészségnek, bíróságnak, ezek biztos nem lesznek munkanélküliek.
bombi02
Remélem ráfagy a képére ez az undorító nagyképű vigyor! A többi sem különb, lehet folytatni. Ezzel egyidőben a fővárosnál is. Ott Hagyóval kezdeni és szépen tovább.

Kocsist sem kell kihagyni azért, mert miután kirobbant a botrány tett egy-két feljelentést, azért, hogy ő az igazság bajnokának tűnjön. Ha a tehén nem bukik, Kocsis is hallgatott és "dolgozott" volna tovább magának.
bombi02
@furfang: De szép is lenne, ha jönne...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.