Feljelentést tesz Éliás Ádám, a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) vezetője Tasnádi Péter, ismert vállalkozó ellen, mert megfenyegette őt. Az incidens abban a Károly körúti lakásban történt szerdán délelőtt, melynek árverezését a szervezet megpróbálta megakadályozni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@mandiner: .a Tv-ben meg azt nyilatkozta, amikor kiengedték, hogy tönkre lett téve, nem maradt egy fillérje sem. A kis hazug.
kir
Bírom, ahogy a cikkekben "vállalkózónak" hívják.
mandiner
@kevijeni: És vajon volt valaki aki elhitte neki? Meg ki tudja azóta is mit csinált..ezt(((
Zsoel
@kir: Így hívják ma finoman a gengsztereket és maffiózókat (az igazi vállalkozók meg szívnak miatta). De lehetne "üzletember" is, az is kezd pejoratív értelmet felvenni.
furfang
@kevijeni: abból is látni, hogy tönkre lett téve, hogy árveréseken, olcsón akar hozzájutni a másoktól elárverezett javakhoz. Az az agylágyulás sem előrehaladott eszerint, maradt ott gógyi.
safi
@furfang: Ez látszott a főzős műsorban, a kis viskóján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.