Mert a magyar milliárdos szerint van programja, azért!

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@szöszmösz: És mire építi bokros a gazdaságpolitikáját? Újabb hitelekre? Ezt a bajusznélküliek is meg tudják csinálni. Szeretnék már hallani tőle olyat is, ami az 86% GDP adóságot kezelni tudja + G. Fejlődés. Erről V., hogy nem akart, vagy nem tud beszélni. Havas….csak az összelopót vagyont szeretné megtartani ezért pedálozik a Bokros csapatnál.
kiscserkész
@szöszmösz: Még annyit! Nem igézettekre, hanem tettekre van szükség.
petmail13
@szöszmösz: Naa az ilyen emberek miatt fog a parlamentbe bejutni, de remélem a kormány közelébe se fog férkőzni, mert ő az országot egy profitorientált vállalatnak fogja tekinteni, egy ország igenis veszteséges, még a leggazdagabbak is, mert nem vállalat
kir
@petmail13: Te meglehetősen rosszul informált vagy. Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában, és beleborzongok, hogy neked is ugyanannyit ér a szavazatod, mint azoké, akik tudják is, hogy miről szól a voksolás.
szöszmösz
@petmail13: Köszönöm, hogy embernek neveztél, bár szavazni nem fogok az
MDF-re, csak az észrevételemet írtam le fentebb.
1951
Mennyit fizetett az MDF ezért a megnyilatkozásáért Havas Tanár Úrnak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.