Aktív kampányrészvétele és parlamenti mandátumszerzése után országgyűlési munkára készül a Brüsszelből hazatérő Kovács László - írta a Népszabadság.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
#bombiO2. Ehhez legalább 4.5 millió szavazatra lenne szükség, ha elég gerinces lesz ez az ország! Jó lenne ha véget érne az a szemlélet ebben az országban,hogy eddig mindig valami ellen szavaztunk,jó lenne valamire vagy valakire szavazni! Ehhez azonban némi intelligenciára is szükség lesz 2010.április 11-én és 25.-én. Az MDF-SZDSZ paktum pedig egyenesen hányingert keltő,Bokrossal az élen!Nem nyomorították még el eléggé az országot?

inkvi
@bombi02: Ezért drukkolok! Ennek a kovi nevű kibicnek semmi sem drága az EU fizetésből!
bombi02
@1951: Az emberek gerincesek, csak a választék gyatra. A sok rossz közül kell a legkevésbé rosszra szavazni. Itt a bukfenc. Nagyon meg kell gondolni, mert aztán négy évig rajtunk lesz a döntés következménye.

Attól nem félek, hogy az MSZP szóhoz jut. Attól már inkább, hogy az SZDSZ bejut az MDF hátán.

@inkvi: Ja! Az örökifjú, alsógatyahuszár nagyon okos, mint mindig. Ja, és szavahihető, mint mindig.
inkvi
@bombi02: Szerintem az alsó-gatyasága is csak legenda ma már!
bombi02
@inkvi: Felejthetetlen és sokkoló. Igen, igen. A nő, amikor mutogatta a TV-ben.
vukkocska
@inkvi: azért nem baj, hogy neki csak az alsógatyaságát tudjátok emlegetni. Ez legyen a magyar politikusok legnagyobb hiába, hogy szeretik a nőket. Nem azért, mintha egyet értenék vele ebben az ügyben. Mást nem tudtok a fejére olvasni. :) A nő, mielőtt nyilatkozott inkább a fejére húzhatta volna, mert én nem járatnám le magam ilyesmivel. Tudom, hogy olyan ember szeretője vagyok, akinek 40 éve ugyan az a felesége van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.