Nyilvános vitára hívja Orbán Viktort, a Fidesz elnökét az MDF miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbica
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Engem miért nem hív ki! Vagy a magyar népet? Volnának lehetőségei! Nem szavakkal? Mint régen!
furesz007
Azt akarja elmondani a lókupec hogyan kell ellopni a nép pénzét.
barnan
A választás a politikusokról szól, de nem a politikusokért van. Megtisztelem a választót azzal, hogy elmondom a gondolataimat, céljaimat, programomat, ütköztetem érveimet, mert ezeket nem magam miatt teszem, építem, hanem értük, mert ez mind róluk kell, hogy szóljon. Hacsak a politika nem öncélú dolog, mint hungaricum. Vajon milyen a politikai kultúra tőlünk nyugatabbra vagy tengerentúl? Ki kiéért van? Miért van az az érzésem, hogy megint a farok csóválja a kutyát?
inkvi
@furesz007: Ugyan! Nem mondja el, mert már ellopta! :(
mandiner
@barnan: Az mszp céljai nem érdekelnek..azt megismertem 8 év alatt! Meg tök mindegy mit mondanak ..akkor is hazudnak ha kérdeznek!
barnan
Sokan vannak így ezzel mások is, tudod kire szavazol, ez ok, de nincs mindenki ezzel így. Sokan vannak, akik még fejben nem rakták oda az X-et senki neve mellé. A választásnak ha szubjektíve is, de jól összehasonlítható formája a jelölt vita (lásd másutt).
És itt nem kell mindig csak Fideszben és MSZP-ben gondolkozni, mert legalább annyira érdekes lehet mások véleménye is, a leginformatívabb ezeket összehasonlítani. Számodra is fontos kell, hogy legyen: nem elég ha választást nyer az akire szavazatod adod, akkor nyersz a legtöbbet, ha a következő években is harcol (érted is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.