Nyilvános vitára hívja Orbán Viktort, a Fidesz elnökét az MDF miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbica
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Nem mer vele kiállni. Majd kitalál valami szöveget, mint Gyurcsány Ferencnél.
Mármint hogy hazug emberrel nem áll szóba. Csúnya dolog, amikor valaki magában beszél. :) Persze azt mondják, nem olyan bolond az ember, hogy saját magával se álljon szóba.
profon
Viktor annyira középszerű, hogy az már kiábrándító ! Nagy Imre temetése óta, semmit de semmit nem mozdított meg bennem! Ahogy minden jelzőt megpróbál elvenni a "másik" oldaltól az szánalmas! Egy kis ember vérig menő próbálkozása ,hogy bekerüljön a történelembe bármi áron. Számalmas és szánalomra méltatlan !
inkvi
@profon: Akkor át kell állni a Gusztosékhoz! Azok majd megmozgatják benned rendesen!
profon
@inkvi: Én mikor buz.ztalak le?! Maradj kérlek nemes ellenfél !
luciferi
@inkvi: mi köze Orbán középszerűségének Gusztoshoz? Na, ha ezt megindoklod nekem, egy sünre a vendégem vagy..))
profon
@kevijeni: Jáj csák nem bened is ván pár vonyó ? :)))
inkvi
@profon: Arra reagáltam, hogy Orbán semmit nem mozdított meg benned! Nem buziztalak le; nem hiszem, hogy komolyan gondoltad ezt a választ! Én arra céloztam, hogy a liberális eszmék kézzel fogható valóságait hozó frakció-vezető-helyettes úr ténykedései (ami évek óta megy már) ismét átcsapnak aktivitásba. Tudom, hogy vacillálsz, de ez a 3. olyan párt, ahol számtalan komm.... van! 3 "X"-et is lehet akkor már tenni. Nem vagyok sem ellenfeled, sem ellenséged, hiszen a hosszú cumin egymás mellett szívunk! Beszélgetünk, itt vagyunk. Ennyi! Ha bántásnak érezted furcsa íróniámat, akkor megkövetlek! Mea culpa!

@kevijeni: A kérdés feltevése sem állja meg a halyét, sajnos! Orbán nem középszerű, hanem a jövendő kormány miniszterelnöke! Nem akartalak ezzel megbántani! Orbán a király!
kir
Nem fog kiállni. Valamilyen ürüggyel hárítani fog. Még a végén olyat kellene mondania a kamerák előtt, amit később számon kérhetnek rajta.
kir
@inkvi: Nem, szerintem evőeszköz.
inkvi
@kir: Akkor óvatos legyél, mert kiverheti a fogad!
inkvi
Ha ez a Bokros akkora ÁSZ; miért nem csinál egy új pártot?! Miért bújik mindig más álca mögé!
ASki ezt megfejti az vitázhat velem!
Betettük az EU-s húsós fazékhoz! Nem elég nekije?
vukkocska
@inkvi: nem ő kérte fel az MDF-et, hogy karolják fel, hanem fordítva volt. Bokros tényleg nagy ász, nem lehetett egyszer sem megfogni azzal, hogy hazudott volna. Következetes politikus. Ami rendkívül ritka. Ennek ellenére BOKROS NEM LESZ MINISZTERELNÖK, NE PARÁZZ. Nagyon szeretném látni, amikor valamennyi miniszterelnök jelöltet érveivel lesöpri a színről. Remélem, mindenkiből kiprovokálja, hogy valójában mit akarnak, milyen programmal akarnak előállni.
inkvi
@vukkocska: Az én szememben egy hazug csirkefogó, aki átjátszotta felesége cégébe a 16 milla végkielégítést! Ennyi! Csak Ti erre nem emlékeztek, mert tejfogúak vagytok, vagy kihagy a memóriátok!
mandiner
Akkor évente másik pü volt..Békesi, Bokros, Kupa,
vukkocska
@inkvi: ha a sértegetést lefejted írásodból nem sok minden marad. Éppen a másik kommentben olvastam, hogy Szijjártó úr nyilatkozta, Orbán nem áll ki Bokrossal vitázni!!!! Tudtam. Nem tudom, mi az a 16 milla. Szerintem neki attól sokkal több pénze van, és azt sem értem, miért kellene végkielégítést átjátszani, ha az egyszer jár. Nem olyan nagy összeg az a BKV-hoz képest, pedig az csak egy vállalat, Bokros pedig miniszter volt, és nemzetközi bankár-tekintély. Számos egyetemen és helyen előadásokat tart. Nem venném magamnak a bátorságot, hogy tekintélyes embereket ledegradáljak.
luciferi
@inkvi: ez tényleg nem ugrik be. De egy végkielégítést miért kellene átjátszani? Az már az övé, nem látom a miértjét? Egy pár szóval, ha leírnád, megköszönném.
inkvi
@kevijeni: Cavinton! Vagy korábban születtél? Majd 20 éve 16 milla! De ezt már számtalanszor leírtam; csak megvezetett a hallásotok!
inkvi
@vukkocska: Én sosem sértek meg nőket! Nem bántom őket! Irányított az agyatok! Sajnos!
luciferi
@inkvi: 20 éve még lecartam a politikát. Igaz, hogy most is.
Olvasgatlak egy ideje, de ezt még nem olvastam tőled. Lehet, hogy csak akartad írni? Küldjek Cavintont?
mandiner
@kevijeni: Írta már..lehet akkor nem voltál éppen itt))
szaboria
@inkvi: @mandiner: Akkor irjátok le újra.
De a lényeg az, hogy már meg is cáfolták a Fideszesek, hogy nem ül le Orbán vitázni, ha Orbán igy folytatja előfordul a 2006-os választási meglepetés jön be, máslesz a befutó.
kacsa0707
Tisztelt Szavazó polgárok!

Bokros elvtárs vitaindító beszéde: " hogyan juttassunk a parlamentbe megélhetési politikusokat."

Kinek van hozzá szólása?

Én pedig ezennel kihívom Orbán Viktort a pörkölt, és a paprikás témakör megvitatására. Nem érdekel, hogy nem ér rá, hülyeségeimmel foglalkozni, ha nem áll ki akkor gyáva.
kopeba
Mindketten babot esznek elötte este aztán a verseny, melyikük birja tovább a másik szagát
Csubaka
Komolyan mondom nem értem ezt az erőlködést! Miért kell bárkinek bárkivel a média nyilvánossága előtt vitáznia? A gazdaság állapotáról pontos adatokkal senki sem rendelkezik (még a PM sem, ezt naponta bizonyítják).
Bokrosnak a Torgyánnal kellene vitába szállnia, az kb.az ő színvonala, témának pedig a vidégfejlesztést javasolnám, mert az MDF program ilyet nem tartalmaz, a termőföld megadóztatását viszont igen!!!
Csubaka
@szaboria: ".....előfordul a 2006-os választási meglepetés jön be, más lesz a befutó. "

Az a más a jelek szerint közel nem az MSZP, de akkor Isten óvja a baloldalt, mert akkor lesz igazi leszámolás ha netán a Jobbik kerül hatalomra!!
Ugyanis azzal kezdik, hogy eltörlik a mentelmi jogot, a többit hozzá lehet képzelni.
inkvi
Engem miért nem hív ki! Vagy a magyar népet? Volnának lehetőségei! Nem szavakkal? Mint régen!
furesz007
Azt akarja elmondani a lókupec hogyan kell ellopni a nép pénzét.
barnan
A választás a politikusokról szól, de nem a politikusokért van. Megtisztelem a választót azzal, hogy elmondom a gondolataimat, céljaimat, programomat, ütköztetem érveimet, mert ezeket nem magam miatt teszem, építem, hanem értük, mert ez mind róluk kell, hogy szóljon. Hacsak a politika nem öncélú dolog, mint hungaricum. Vajon milyen a politikai kultúra tőlünk nyugatabbra vagy tengerentúl? Ki kiéért van? Miért van az az érzésem, hogy megint a farok csóválja a kutyát?
inkvi
@furesz007: Ugyan! Nem mondja el, mert már ellopta! :(
mandiner
@barnan: Az mszp céljai nem érdekelnek..azt megismertem 8 év alatt! Meg tök mindegy mit mondanak ..akkor is hazudnak ha kérdeznek!
barnan
Sokan vannak így ezzel mások is, tudod kire szavazol, ez ok, de nincs mindenki ezzel így. Sokan vannak, akik még fejben nem rakták oda az X-et senki neve mellé. A választásnak ha szubjektíve is, de jól összehasonlítható formája a jelölt vita (lásd másutt).
És itt nem kell mindig csak Fideszben és MSZP-ben gondolkozni, mert legalább annyira érdekes lehet mások véleménye is, a leginformatívabb ezeket összehasonlítani. Számodra is fontos kell, hogy legyen: nem elég ha választást nyer az akire szavazatod adod, akkor nyersz a legtöbbet, ha a következő években is harcol (érted is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.