Fábry Sándor keményen nekiugrik Dávid Ibolyának a holnap megjelenő Heti Válaszban, de nem csak neki: nem marad politikai szereplő, aki ne kapná meg a magáét.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Akkor is igaza volt a Fábrynak, amikor Dávid Ibolya a tiltakozását fejezte ki Fábry bohócnak a katolikus egyházat megalázó kijelentése ellen, amikor a ripacs a jászberényi meleg pap botránya kapcsán a következő általánosítást engedte meg magának: "A katolikus egyház a buzerancia melegágya" ??

"Elég sok baja van a Katolikus Egyháznak Fábry Sándor ízléstelen mondatai nélkül is.....Az általánosítás szüli a gyűlöletet, a kirekesztő gondolatokat és az ostoba előítéleteket. Egy közszereplő - nem engedheti meg magának, hogy megvetéssel illesse valamelyik egyházat, kisebbséget vagy demokratikus intézményt"- mondta Dávid Ibolya!!

Egyébként meg a Fárbryripacs egy ostoba barom is volt, mert ugye a Katolikus Egyház a legfõbb szövetségese Orbánnak, és terjesztõje a "(tév)eszmének"!!

"HA butaságot gondolsz, ne mond ki, ....."! :-)))
.
marlin
@profon: (tegnap 18:44) Te láttad már élőben??
Háát, fénykép után szabadon: "....feljön a szén!!"
g1983
Fábry Sándort Miniszterelnöknek :).
g1983
@nagypapa: Mi nem tetszik Fábryban? Hogy Orbánvezért is kiosztja? Pont ez a jó mindegyik pártvezérről van véleménye.
vukkocska
@g1983: Vonát is? Mert ha nem, akkor a fenéknyalósdiban eggyel odébb lépett.
marlin
Például az "tetszett a Fábryban", hogy az interjú közben ne tolta le nadrágját, ne büfögött, csak egy kicsit káromkodott és nem szellentett hangosakat!! Ahogy szokta volt kedvenc közönsége előtt!!
Kíváncsian várom, mikor 4-5 hónap múlva már kénytelen lesz és a Nemzet Örökös Bőllérét meg a Fideszt b@_ztatni, mivel a nyalásból nem lehet jó poént "lehozni"!! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.