További fogyasztáscsökkentés, a munkanélküliség növekedése, s enyhén csökkenő bruttó hazai termék várható Magyarországon.....

Forrás: fn.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Siralmas jövőnek nézünk elébe. Az elmúlt 8 év nem, hogy valami javulást hozott volna a kis és középvállalkozások és a foglalkoztatás javulásában, hanem rontott rajta. A Fidesz állandóan ezért ( is ) ostorozta a kormányt, de ezek köptek a véleményükre és a javaslatukra, tolták a multik szekerét. Az eredmény látható., csak ki kell lépni az utcára, és felszállni8 a villamosokra. Ennyi lerobbant, sehova nem tartó őgyelgő, elhanyagolt külsejű ( és szagú) lecsúszott embert Európa más országaiban nem nagyon látni.
csutak
@furfang: A kinézetet aláírom, mert valóban a legtoprongyosabb nép lettünk:(
Bár, ha belegondolok, hogy a hegyek közti kis falvakban Spanyolban hogyan élnek emberek, még nem vagyunk túl mélyen.
A "mihez képest" kell nézni a dolgokat.
furfang
@csutak: ha önmagunkhoz nézed már akkor kiábrándító. Az átkosban nem volt ennyi toprongyos, büdös, kószáló semmittevő ténfergő ember, de ennyi kacsalábon forgó várban lakó, gazdagságának határait nem ismerő ember sem. Ott van ilyen ellentét, ahol hatalmas a rablás!
csutak
@furfang: Az utolsó mondatodban hatalmas igazság vagyon:(((
Salazar alatt nem volt Portugáliában ekkora különbség az emberek között, mint ma itthon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.