Össze kellene tartani, felszegni a fejünket, visszahozni a Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Urat, aztán elő a rendőrséget, és aprítani a sok jobboldalit.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Csubaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@petmail13: igen, kicsit meg vannak zakkanva a pártok. És emiat a bázisuk is. Nagyon sokan nem is értik, hogy mi folyik itt. És emiatt már nem tények, észérvek mentén fognak szavazni, hanem egyéni szimpátia alapon. Aztán majd esszük a katyvaszt.:(
gcsabi
Én eleve nem szeretem a baloldali-jobboldali skatujákat! Ilyen manapság nem létezik, legfeljebb konzervatív és liberális látás- és megoldási mód.
Nálunk meg pláne nem érvényesek ezek az önkényesen egymásra és sajátmagukra aggatott jelzők!
luciferi
@gcsabi: hát ez nálunk tényleg nem érvényes! Konzervatív párt: nincs!
Liberális párt: nincs! Tényleg csak katyvaszok vannak! Marad a találgatás, hogy melyik a legkisebb rossz. Ami a lehető legrosszabb megoldás. Ide juttatták pártjaink a választóikat! Valaki mondja már el nekik!!
Csubaka
@szaboria: Sajnos csak most értem vissza erre az oldalra ordas családi teendőim lekötötték időm ezen részét.Ria !Te minden alkalommal valami más oldalról ugrassz nekem, aztán ha visszapattan a labda akkor reklamálsz.
Nem emlékszem olyan etikai kódexre amely előírja, hogy a másutt megjelent,de a Propeller olvasóinak ajánlott írásokhoz cikkekhez elsőként nem lehet hozzá szólni!
Ekkora marhaságot!Hiszen pont azért tettem ide, mert engem mélységesen felháborított,de kíváncsi vagyok a fórum meglehetősen inheterogén állományának véleményére!Jó lenne ha a kóstolgatást végre abba hagynád

"Egy elégé eltévelyedett újságirócska aki a saját eszméit akarja másokra erőltetni. "

Az eltévelyedés egy állapot amely a te írásaidra a legkevésbé sem értelmezhető, mert óriási a különbség a között és a tájékozatlan között.
Eltévelyedett az aki 2006-tól a szociális népszavazásig támogatta az MSZP, elfogult az aki az EU választásokon rá adta a voksát, de aki még azután is, és különösen az egyre szélesebb körben nyilvánvalóvá váló botrányos bűncselekményekben való érintettsége ellenére is bennük hisz annak valami nagyon nincs rendben a realitás érzékével (hogy finom legyek).

Egy példát mondj arra, hogy MILYEN ESZMÉKET AKARTA RÁD, VAGY MÁSRA ERŐLTETNI????
Csubaka
@kevijeni: A demokrácia kritériumai és feltételei

A demokrácia, amelyet a világban napjainkban széles körben elismertek, és mint adottságot fogtak fel, mégis egyike azon jelenségeknek, amely nem elégé érthető, és koncepcionálisan eléggé eklektikus. A demokrácia történelmi változékonyságához tegyük hozzá konkrét formáinak sokféleségét és meglepő plasztikusságát - s akkor valami sokszor leírthoz, megvitatotthoz jutunk el. Nemhiába ma már csak kevesen vannak olyanok, akik általában beszélnek a demokráciáról, a kutatók kezdettől fogva kiegészítő meghatározásokat vezetnek be: elit demokrácia, unitárius demokrácia, népi demokrácia, szabályozott demokrácia, a többség demokráciája, konszenzusos demokrácia, amerikai, európai, japán demokrácia stb. Számos szerző a látható, nem demokratikus vonásoktól, tehát az ellenkezőtől különíti el a demokráciát. Láthatóan van alapja annak az állításnak, hogy a demokrácia nem azonos sem a nemzeti függetlenség kivívásával, sem az egalitarizmussal, sem a paraszti vagy törzsi közösség tulajdonképpeni önirányításával. A magyarázatok sokféle variánsa fel kell hogy vesse a "valódi" és a "hamis" demokrácia problémáját, aztán kritériumainak és működésének kérdését. Ugyanis a demokrácia, ugyanúgy, mint az autoriter hatalom, viszonylagos, de ha túlságosan relativizáljuk ezeket, akkor könnyen fel is cserélhetjük azokat egymással
tutticarlos
Demokrácia= Félelem nélküli élet..

--a bünt büntetik ,
a jót jutalmazzák..

--hogy ki dönti el, hogy mi a jó,
-és mi a rossz? --háááát, persze ,hogy a hatalom..
--ettől demokrácia..magyarországon..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.