Az áprilisi "mérkőzés" nagy esélyese soha ilyen egyértelműen nem állította be magát és pártját a politikai középre. Orbán Viktor tegnapi évértékelője utáni kommentárokat olvasva két markáns álláspont rajzolódik ki. Az egyiket bátran nevezhetjük reménykedőnek, a másikat fanyalgónak. Az első szerint az országgyűlési választás legesélyesebb miniszterelnök-jelöltje hitet, tenniakarást sugárzó beszédet mondott...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Akkor a Vikinek ideje elválni és keresni magának valami jó kis sztár manökent.
Január
Azért nem lenne rossz, ha korlátoznák a bankok mohóságát kissé, mert jelenleg nem a termelés értékalkotó eredménye /nyeresége/ a nagyobb, hanem a bankoké.
Az nem járható út, hogy, aki dolgozik, vállalkozik vagyonát kockára téve, szinte csak visszakapja jó esetben a pénzét. Ha fejleszteni akar vegyen fel bankhitelt, és fizesse utána a szinte uzsorakamat nagyságú hitel kamatot.
Vegyük már észre, hogy a bankok tevékenysége nem értékalkotó. A bankitermék csak egy papir, rajta számokkal, azzal nem lehet jól lakni. Improduktivnak hivták valamikor az ilyen tevékenységet.
Értékalkotó mindig a munka volt! Megtermeled a létfenntartásodhoz szükséges dolgokat....
orogordog
Olyan mint a "kisgyerek", mindent utánoz csak nem tudja mi a jó és mi a rossz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.