Tiba Zsolt főjegyző annak idején nem ellenjegyezte Mesterházy Ernő szerződését, amelyet mind a mai napig kuriózumnak tart - olvasható a keddi Népszabadságban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
és?nekem olyan szerződésem van,hogy a fizetésem nagyobbik részét,még mindíg borítékban kapom.és még kb 90.000 kolegám.és szúrja valakinek a szemét?nem.akkor most egy!,szerződés,mihért hír? (bizt.őr)
Csubaka
@alfás: Talán azért, mert te legfeljebb abba a munkába szólhatsz bele amit rád bíztak.
Egy áruházi osztály éjszaki őrzése, netán építőipari gépek munkaidőn kívüli felügyelete, vagy sorolhatnám még.Időben és helyben határozott, korlátozott a tevékenységed.A borítékos fizetésed következményét, majd úgy 57 éves korodtól kezded érzékelni amikor rádöbbensz arra, hogy akkora lesz a nyugdíjad, hogy kukázhatsz újságpapírért, hogy legyen mivel kitörölni a segged, mert WC papírra sem lesz elég amit nyugdíjként kapsz
Mesterházy esetében azonban nem csak az érvénytelen szerződés a gond, hanem az is, hogy törvényi megbízás nélkül kapott olyan hatáskőröket ami az egész Főváros Polgármesteri Hivatal működésének és működtetésének törvényi alapjait és a felelősség viselésének kérdéseit kérdőjelezi meg.
Ha jól emlékszem a polgár csak beléptető kapukon keresztül juthat az épület egyes részeibe, míg a Mesterházy félék a törvény megkerülésével nem csak simán ki-be járnak, hanem garázdálkodhatnak annak vagyonával. (mint a példa mutatja)
kacsa0707
Mit kell ezen kiakadni.
A szoclib vezetés mindig is harcolt a szürke gazdaság ellen, hogy minél több lóvét dughassanak a zsebükbe feketén.
alfás
a minimálbért nem én találtam ki.hanem a sok semmirekellő "Honatyák".mert melyiknek nincs érdekeltsége valamilyen vállalkozásban!?félreértés ne essék.én nem örülük ennek a minimálbáres nem adózós megoldásnak.de azt már az elején lehetett látni, -aminek a sok bírka örült-, ha nem adózol,kiürül az ország kasszája.ja igen!az alvállalkozókról meg csak annyit,és ez élő példa e percben is! 1-megbízó,2fővállalkozó,3alvállalkozó,4alvállalkozó,5.-ik az őr.ez is csak egy!!!,példa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.