A Száva Vince nevével fémjelzett Magyarországi Kisebbségek Pártja (MKP) a szegények képviseletét látná el az Országgyűlésben, és programpontjai között egy roma bank létrehozása mellett a közbiztonságot erősítése és egy börtönprogram végrehajtása szerepel.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
Nooormaalis? Ilyen kotozni valo bolondoknak kenyszerzubbony meg gumiszoba kene, nem nyilvanossag. 1000 milliardos krizisalap. Jajj. Ez fajt.
lópicigáspár
Először kezdtem megijedni, hogy a Magyar Kommunista Párt egy új kezdeményezéséről van szó. Aztán megnyugvással konstatáltam, hogy a cigányok keveslik a segélyt. Azért annyiból már lehetne bőven lopni!:-)
safi
Semmi gond, adják össze rá a pénzt a kisebbségek. A közösbe nyúlkálni, van eszük, de valamit tenni.....(úgy értem pozitív dolgot.)...
kamazuka
Ez óriási!
Egy bank ami megfinanszírozza a mondennapokat.Oké ,hogy befizetett adóforintjainkból indúlna el , ez a pénz elszórás lavina,csak akkor a költségvetés terhelje már be induláskor a banknak az úgynevezet megélhetési bűnözésből származó közköltségek 100 millióit.

kiscserkész
Ő programjuk szerint ez a felzárkóztatás ára. Amíg tart belőle addig zárt sorokba álnak a bank előtt.
kiscserkész
Olyan még csak véletlen sem jut eszükbe, hogy 1000 hektáros földalapot kel létrehozni a cigányok számára, hogy az művelve jövedelemre tegyenek szer. És még azt akarják, hogy szeresük őket. Pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.
luciferi
@benhur: már megtörtént! Rengeteg földet, háztájit kaptak ingyen, művelésre! Kivétel nélkül derékig érő gaz van mindenfelé mindegyikben!
kiscserkész
@kevijeni: Na, akkor már csak a gazra kel piacot keresniük.
Pedig a kapanyéllel is gyúrhatnának.
luciferi
@benhur: kapanyéllel mások fejére gyúrnak.:)
1951
Sok a hülye egy rakáson,de mikor lesz már ennek vége?
csikknorisz
@kevijeni: Kellene egy tanfolyamot szervezni nekik, elmagyarazni, hogy a kerti szerszamok nem am arra valok, hogy agyba-fobe verjenek masokat vele, lehet azokkal termelni is. Meg azt is, hogy hogy a haszonnovenyek a magyarok kertjeben sem maguktol nonek, kemenyen megdolgoznak azert, amit ok elcsorikaznak. De van egy olyan erzesem, hogy egy ilyen tanfolyam egyik fulon be, masikon ki stilusu lenne. Balint gazda probalkozasa se sok sikerrel jart multkoraban, az egyik tarnamenti faluban.
luciferi
@csikknorisz: a hülye szél, az! Az a hibás! Mert átfújja a kertjükből a magokat a paraszt kertjébe, osz ott nő ki!! Ők meg csak leszedik utána, ami nekik jár, a magok okán! Nohát!
csikknorisz
@kevijeni: Csakis igy lehet. A vetnivalo krumplit is viszi a szel a harmadik szomszedba, csak menni kell aratni:)
luciferi
@csikknorisz: erőt, fáradtságot, és a szomszéd kertjét nem kímélve!
kiscserkész

Majd az Orbán minőségi iskoláiba…..másként látják a dolgokat. Azt tanítják velük, hogy a parasztnak tizedet kel adni nékik. Már azt a fáradságot sem kel venniük, hogy átmásszanak a kerítésen.
Ahogy Orbán egyre többet árul el a programjukból, annál jobban fogalmazódik meg bennem, hogy a Fideszre leadott szavazatok egy újabb elfecsérelt négy évet hoz.
Kakastoll
nem kell beszarni, abból a pénzből nem fog egyetlen rászoruló, vagy cigány sem kapni. A börtönbe attól képviselhetnek bárkit.
csikknorisz
Viccen kivul, ha mar a krumplinal tartunk, az egyik legkonnyebben termesztheto noveny, es kismillio fele etel elkeszitheto belole. Az vele a legnagyobb munka, hogy fel kell asni a helyet, es elvetni. Neha le kell szedni rola a bogarakat, es kiszedni a fuvet. Heti egyszeri elfoglaltsag. Nem ernek ra?
csutak
@csikknorisz: Bocs, de miért kellene leszedni a bogarakat?
Tartsál fácánt vagy házi (kendermagos vagy tarka) tyúkot és nem kell foglalkoznod vele.
Nekik csemege!
luciferi
@csutak: nem eszik meg!! Tapasztalat! Még a kacsa sem! A szaguk miatt! Én a krumplibogárról beszélek! Remélem, hogy Ti is....
kiscserkész
@csikknorisz: Rá Nak, rá érnének, csak leszokatták őket a segéllyel. Mégiscsak könnyebb, és nem olyan fárasztó naponta a postást várni, mint görnyedni. Még majd gerinc sérvet kapnának.
csikknorisz
@csutak: Persze, a terminatorszemu krumplibogarevo csirkek tobb kart okoznanak, mint a bogarak:)
kiscserkész
@kevijeni: Pedig meg ehetnék. Az sem büdösebb, mint az egyhetes dög, amit a dögkútról hordanak. Már, mint a cigányok gondolom te is rájuk gondoltál…..
csutak
@csikknorisz: Én első helyen a fácánt említettem, az megeszi.
A valódi házi tik (tyúk:) is megeszi, nemcsak a tyúkhúrt.
Az a tyúk, akit "kitenyésztettek" az ezt már nem ismeri.
Egyik végzettségem a "Baromfi tenyésztő és nevelő", emiatt az okát is tudom, de ide túl hosszú lenne leírni.
Kakastoll
@csutak: Én meg krumplit termesztek amióta élek, de még ekkora barom(fi)ságot nem hallottam.
luciferi
@csutak: a krumplibogárnak nincs természetes ellensége!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.