Navracsics Tibor indulatos blogbejegyzésben válaszolt Gyurcsány Ferencnek. „A leggyávább és legszánalmasabb verbális menekülést mutatta be a huszadik és huszonegyedik századi magyar politikában” – írta a korábbi kormányfőről a jobbklikk.hu-n a konzervatív honatya.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@furfang: 19.56 -ra képzeld szerteágazó tudásom van csak , hogy tud: Közgadasági és számviteli,gk vizsgáztató,jogi előadó,bér-munkaügy személyzeti,tb és gépjármű űgyintézői végzetségem van.
furfang
@szaboria: Akkor jól éreztem az írásaid alapján, ennyi végzettséggel, és tudással, aminek birtokosa vagy nem tudok konkurálni. Nem is akarok, csak a tényeket, ne hagyjuk azért figyelmen kívül egy-egy esemény vizsgálatakor!
marlin
@furfang: Mindíg mondtam, hogy aki nem tudja az tanítja!!
Az "eredmény" tudására(?) meg nincs szükség!! ugye??
marlin
@Csubaka: Mint az köztudott, a 2002-es választás (aminek lebonyolításáért -mint az is köztudott- a választás idején regnáló Fidesz-kormány belügyminisztere a felelős) 2002.április 21-én volt, a Budaházik hidlezárási kísérlete pedig 2002. június 4-én!! :-)))
Hogy teljes legyen a tájékozottságod, elárulom(!), hogy a taxisblokád meg még 1990 őszén "színesítette" a magyar közéletet!! :-))
Ennyi számodra új információ birtokában próbáld meg eldönteni, hogy melyik volt hamarabb?? (Nem vagy te pedagógus!!)
Az is érdekelne, hogyan kerül képbe a Strassburgi bíróság, tudniillik, amiről te a Strassburgi biróságra hivatkozva írsz, azt a "Római egyezmény" 11.§-a egyértelműen szabályozza!! :P
varadipal
Navracsics inkább a forró vaskályhának esett volna neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.