Orbán Viktor szerint nem lehet egykulcsos az adórendszer, több kategóriára van szükség. A Fidesz elnöke kedden a TV2 Tények című műsorának arról is beszélt, hogy rövidíteni kell az állami megrendelések kifizetési idejét, emelni kell az orvosok, nővérek fizetését, és minden településen szükség van körzeti megbízottra. Közölte azt is, még nem dőlt el, hogy részt vesz-e miniszterelnök-jelölti vitán.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@benhur: Igen a cigányok felzárkóztatására akarok szavazni. És a butaság, az agresszió, a magyarság nevében elkövetett bűnök ellen akarok szavazni.
Sőt! Fogok is!
inkvi
@bigyibogyo: Tisztellek! Ha Te találsz ilyen lobogót, amit így szalagoztak fel: áruld el nekem!
Major Betty
ugyan csak a nővérek vannak akik a kereskedelemben dolgoznak minden szombat, vasárnap az nem munka múltkor is 50%-ot kaptak és mi van a 40-éves munkaviszonyal? csak bedobás?vagy kampány mindhalálig munka elég hajrá jobbik Vona Gábor reméljük ők nem verik át az embereket.
Major Betty
Jaj a cigány azt mondta hogy én dolgozom ők mert lopnak mert nem munkára teremtődtek .az egy jó ötlet hogy szülés elött 365 napot kell dolgozni csak akkor jár a gyes mikor behozták akkor is igy volt ,nem tudom mit fognak csinálni a (C)ha nem kapják a gyest majd nem fogják mondani hogy a farkából él ennyi.
inkvi
@Betty53: Azt mondod, hogy farkalnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.