Orbán Viktor szerint nem lehet egykulcsos az adórendszer, több kategóriára van szükség. A Fidesz elnöke kedden a TV2 Tények című műsorának arról is beszélt, hogy rövidíteni kell az állami megrendelések kifizetési idejét, emelni kell az orvosok, nővérek fizetését, és minden településen szükség van körzeti megbízottra. Közölte azt is, még nem dőlt el, hogy részt vesz-e miniszterelnök-jelölti vitán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

janos
Magyarországnak vége!! Eltussolt gyilkosságok – kezdődik a vérfürdő www.jovonk.info/2010/03/19/eltussolt-gyilkossagok-kezdodik-verfurdo
Az esetek tovább fognak szaporodni. Velük a hazugságok, azokkal pedig a kétségek is. És az egyre súlyosabb és egyre nyilvánvalóbb hazugságok le fognak lepleződni. A kételkedő rokonok el fogják mondani, hogy nem stimmelnek a dolgok, de előbb utóbb a rendőrök is beszélni fognak. Kérdés, hogy a véres gyilkosságok látványa rázza meg jobban a helyszínelőket, vagy az igazság

A magyarellenes irtóhadjárat egyre nyilvánvalóbb lesz. Ennek ellenére folytatódni fog, egészen annak végső és szintén brutális megállításáig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.