A párt képviselőjelöltje Vértessomlón tartott lakossági fórumot.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenei
jó jó! de az ATV t ismerjük nagyon már
barnan
szeretni vagy gyűlölni, építeni vagy rombolni...

"Ezrek jöttek az Arénához, pedig nem is rendeztek mérkőzést a kézilabdázók szentélyében. Beszédek hangoznak el, himnuszokat játszik a zenekar. A tömeg méltóságteljesen emlékezik. Istenem, ha mindenki úgy emlékezne, mint a veszprémiek. Román himnusz előtt tiszteleg a magyar, s magyar előtt a román. Román ember szobrát koszorúzza a magyar, s magyar polgármestert tapsol a kétezer kilométert is megtett román. Szimbólum az évforduló, szimbólum az egész esemény. És akkor a mikrofonhoz lép Petre Cozma:

„Határtalan az emberségetek, így nem is tehetek mást, mint meghajolok előttetek"- mondja, és már nincs a téren ember, ki ne a szemeit törölgetné.
"Egyetlen letört ágért ne gyújtsuk fel az egész erdőt, hanem ültessünk fákat"- mondta korábban. Amikor tavaly novemberben Bukarestben találkoztunk, testközelből láthattam, mennyire szeret minket, magyarokat. Egy ekkora tragédia után. Megtehette volna, hogy haragszik? Igen, s mi nem haragudhattunk volna rá! S, hogy gyűlöl? Igen, s mi némán nézhettük volna határtalan fájdalmát! De nem, nem és nem! Ő szeret, tisztel, becsül. És összekovácsol. Sokszor mondtam, még egyszer leírom: Petre Cozma többet tett a román magyar megbékélésért, mint sok-sok politikus, sok-sok év alatt. Mekkora erő és szív kell ehhez?! Mennyi emberség, szeretet!"
bigyibogyo
@Zsoel: Nem is, mivel semmi közünk egymáshoz. Benhurnak is mondtam már párszor, de csak azt hajlandó meghallani amit akar. Ráadásul Én vagyok a diszgráfiás, Ő ,meg nem tanult meg olvasni. A Bogyó Bogyóbogyó , Én Bigyibogyó. Értem, hogy csak 1 magánhangzó, de azért mégis...Idővel megunja az ember ismételgetni, hogy megint hülye, egyszerűbb ráhagyni :)

@benhur: 1000+1 oka lehet amiért nem lehet kurucot és barikádot linkelni. Pont olyan vagy mint a cigányok. Ha cigányt megbüntet a rendőr rögtön azt hiszi azért mert cigány (és ennek hangot is). Ha nem rakhatod ki a kuruc és barikád oldalakat akkor rögtön azt hiszed, hogy a szélsőjobbot tiltják.
Ha érdekel miért nem lehet _kérdezd meg_ és ne feltételezz, az amúgy elég rosszul megy neked...
barnan
@Csubaka: nem merem megkérdezni, korábban miért kaptad a VIP-es "igét"? :)
(több keresnivalód van itt, mint nekem, sok építő hozzászólást kívánok Neked!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.