A párt képviselőjelöltje Vértessomlón tartott lakossági fórumot.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gondolkodo
Aki ilyet mond, megérdemli, hogy az ő vére is tisztító-folyadék legyen!
Családi vállalkozásban éjjeliőr, családi vállalkozásban kíván politizálni?
furfang
Na ezért nem jutna eszembe a jobbikra szavazni. Sok hőbörödött ember van ott. Már csak a forradalom hiányozna Magyarországon, hogy végképp leverjék a rendfenntartó külföldiek, és még nagyobb pusztulás legyen, mint ami van.
kamazuka
Azt hallottam,56 ban mindenki áldozat volt.
A gyilkosokat az igaziakat nem lehetett megtalálni.
Kérdezem.
Az igazi 56-os mészárosok most talán felsorakoztak a Jobbik színei mögé.
Nem vagyok rasszista,de ezek a setét gondolatok egy közép európai apartheid kialakulásának első lépései!
Nem igaz?
csutak
@kamazuka: Miről beszélsz?
56-ban mészáros?
Nem bántani akarlak, de szerintem az egyoldalúnál is kevesebb információid vannak, ami nem biztosan a Te hibád.
Ma az internet korában viszont illene utána olvasni -mindkét oldal sajtóját!- és utána nyilatkozni.
csutak
Sajnos részben jól méri fel a jobbik a helyzetet!
Én évekig csak szabadságra jöttem haza, tehát tulajdonképpen egy más világban éltem. Most, hogy szeptember óta táppénzen vagyok egy egészen más világot találtam itthon:(
Sajnos a most megismert világ majdnem megfelel a marxi megfogalmazásnak!
Itt a társadalom nagy része "nem képes úgy élni ahogy szeretne".
Gondolok itt azokra, akik semmilyen ellátást nem kapnak az államtól. Eddig 50%-os járadékost (epilepsziás) visszadobtak 40%osnak és segélyre nem méltónak.
És hirtelen rengeteg ilyen emberrel futottam össze az eltelt pár hónapban.
Van kivétel, aki narkós vagy alkoholista az megkapja a kellő Százalékot a rokkant nyugdíjra!
Nem akarok a másik végletbe esni, de akkor amikor a társadalom egy része semmilyen ellátást nem kap, miközben a képviselők, BKV és MÁV alkalmazottak milliárdokat lopnak én nem nagyon látom más utat, mint a teljes politikusgárda cserét!
Akár a jobbik révén akár forradalom révén!
ureginyul
ez egy nagyon furcsa téma, mert szavak szintjén sokan helyeslik a "forradalmat", de a forradalmakról nem beszélnek, hanem kirobbantják. A jobbik úgy képzeli hogy meghirdetik x. napra hogy aznap kezdődik a forradalom? Egy ultrás rétegen kívül senki sem menne, azokkal meg elbír a rendőrség. Ennél nagyobb elszántság sosem lesz olyan akciókra, ahol törni zúzni kell. Az emberek többsége majdcsakkibírjuk elvet vall.
De tény, amíg a politikusok semmilyen irányból (értsd: igazságszolgáltatás és népharag) nincsenek közvetlenül fenyegetve, semmi kockázatot nem vállalnak a viselkedésükkel.
gondolkodo
@csutak: Milyen forradalomról beszélsz? A színtiszta magyar Michl Miklós polgárháborút mondott! - és az nem forradalom! A "forradalom" a fejlődést szolgálja és nem feltétlen jár vérrel!
Polgárháború a más nemzetiségű, más vallású, más gondolkodású, de ugyanannak az országnak polgárai fizikai megsemmisítését, fegyveres kiirtását jelenti!
"...a most megismert világ majdnem megfelel a marxi megfogalmazásnak!" - írod, ám nem árulod el, Marx mely tézisére gondolsz! Sok mindent megfogalmazott.
"Ma az internet korában viszont illene utána olvasni..." - szintén a Te szavaid. Te miért nem?
furfang
@csutak: Könnyen beszélsz forradalomról, szeded a sátorfád, és rögtön mész ki nyugatra, ahol eddig is voltál. És akik itt fognak meghalni? Micsoda szocialista az ilyen aki így gondolkodik csutak?

@ureginyul: szóról szóra igaz amit írtál.
gcsabi
A cikkből-szokásos maszatoló és homályos-egyáltalán nem derül ki milyen kérdésre és milyen összefüggésben hangzottak el ezek a kijelentések. Elég érdekes így értelmezni valamit!

@gondolkodo:
A forradalom tipikusan baloldali "megoldás", ami vagy a fejlődést szolgálja vagy nem, de aki kirobbantja úgy hiszi de attól nem feltétlenül igaz.
Így elég pikáns egy jobboldali pártal kapcsolatban forradalmat emlegetni!
Január
Remélem, hogy a cikkben szereplő vélemény nem a Jobbiknak mint pártnak az állásfoglalása, és nem osztja Michl Miklós véleményét, igy ez a kijelentése legfeljebb az Úr "írói" munkásságának része!
gcsabi
@Január: Aki ebből a "remek" cikkből kihámoz bármi érthető konkrétumot, annak gratulálok! A párttól teljesen függetlenűl, ez a cikk egy médiszakos halgatótól uv.-t érne
jaaa
@furfang: jól mondod csak osztja az észt,mondja az okosat,de ez visszás kicsit
g1983
Nem tudom ki hogy van vele de én nem mocskolnám be Orbán vagy a többi jelenlegi politikus vérével a kezem. . Létre kell hozzni munkatábort azt naponta 12órát dolgoztatni ezeket akik 20 év alatt ellopták a nép vagyonát. MSZP-SZDSZ-től FIDEsZ-MDFig.
Zsoel
ATV-s cikkről van szó, erről azért ne feledkezzünk el. :)
ria677
@csutak: Látod, itt van a kutya elásva! Te évekig nem voltál itthon, miként gondolod, hogy reálisan fel tudod mérni a volt és jelenlegi helyzetet. Persze van mit meglátsz, és e szerint ítélsz. De ezek a problémák, /itt érintve is vagyok, mert rokkantnyugdíjas ként tengetem a életem/ nem lehetnek és még ennél nagyobb bajok sem okai egy véres, megmozdulásnak. Nem tudok elképzelni olyant, ami erre okot adhatna a XXI. században. Elítélek minden ilyen megnyilvánulást!!!!
bombi02
Vér nélkül, sok-sok "karpereccel". Így is lehetne elsöpörni a mostani politikusokat.
marlin
Néha "benézek" a Jobbik Tatabánya weblapjára!! Ott Michl Miklós fórumát úgy hirdették, hogy:
"Előadó(k):
Michl Miklós országgyűlési képviselőjelölt
Téma:
A Jobbik programja, aktuálpolitikai kérdések
Rendezvény helye:
Vértessomló, Teleház (Ady Endre. 30.)"

Tehát a Jiobbik aktuálpolitikai programja, a "polgárháború"!!
Vagy nem??

@furfang: Ugye te nem ismered Tatán a "két Michl-t"??
- A Miklós "most" a Jobbik képviselőjelöltje!!
- A József meg a KDNP-Fidesz(?) képviselőjelöltje!!
Az egyik polgárháborút akar, a másik "eladja" az Eötvös Gimnáziumot!! Ez egy ilyen "tehetséges" familia!!
Akik ismerik a két "nem normálist" azért nem fognak sem a Jobbikra, sem a Fideszre szevezni, mert ismerik őket!! (látod, a szegény népnek marad a Tóth Andris!!)
csutak
@gondolkodo: Nem olvasod el amire reklamálsz?
"Itt a társadalom nagy része "nem képes úgy élni ahogy szeretne".
Ez egy mondat fele, igazad van, de benne van amire utaltam:"nem képes úgy élni ahogy szeretne".

@furfang: Ki mondta, hogy én szocialista vagyok?
Én hívő vagyok, baloldali érzelmű!
És tudod, én voltam az a marha aki bár kint dolgozott de minden közterhet itthon fizetett.
De előtted is van lehetőség, persze ha van kellő bátorságod más ócsárlása helyett kint dolgozni!

@ria677: Nem árt figyelmesebben olvasni!
Idézek önmagamtól (mert csak a nagyoktól szabad:)
:"Nem akarok a másik végletbe esni,"
Tehát én jelzem kétségeimet is!
Sajnos tévedhetek:(

De tessék csak nyugodtan engem szidalmazni, anyázni és leköpni, nem zavar.
Én akkor is én maradik, aki nem a köpönyeg forgatásával lett híres.
Mint párszor leírtam, tényeket elfogadok, anyázáson jót mosolygok:)
vukkocska
A Jobbik ezek szerint a vámpírok pártja?
koncbacsi69
Egy ATV-s cikknek sem hiszek. A feszültségek szítása áll érdekükben, hogy meglegyen az ellenségkép, mely segítségével igazolják azonosságtudatukat. Viszont, ha már vallásos téma is felmerült, emlékezzünk csak, a másik oldal se kutya pl. Hi, I am Mónika Lamperthre vagy az etnikumok, vallások iránti empátiával rendelkező korábban rendszeresen bérmálkozó (sic) Gyurcsányra, aki egy zsinagógában a keresztény Megváltóról beszélt vagy leterroristázta a szaudi labdarúgó válogatottat és aki szerint Szűz Mária levette a kezét az országról stb. lehetne sorolni. Eszementek itt is, ott is vannak.
vukkocska
@koncbacsi69: Ezt az előadó hallgatóság előtt mondta el, tehát nem valószínű, hogy ez az ATV agyszüleménye, mert nem hiszem, hogy egy nagy pert akar a nyakába varratni.
kamazuka
@csutak: Mégis csak igazam van!
A háborúhoz fegyver kell!
Azt meg John Rambo óta tudjuk,hogy az ész, a legjob fegyver!
g1983
@csutak: Az a gond, hogy ez a jobb és bal oldal megosztja a nemzetet. Bár ahogy végígnéz az ember a jobb vagy baloldali szavazók között alug talál olyant akinek ebben az országban a helye. Igazából a köztársaság az ami az országot erre a pontra sodorta. Tanácsköztársaságtól a népköztársaságon kersztül a 3. Köztársaságig. Meg ezek a megvezetett emberek akik jobban hisznek a mesében mint a valóságban. Az ember lehet jobb vagy baloldali érzelmű a legfontosabb és a legnehezebb dolog az hogy ember tudjon maradni. Lehetnek normális baloldali érzelműek és lelketlen jobboldaliak avagy fordítva. A lelketlen emberekből van több az országban. És amíg ez a z arány jobb nem lesz addig mit várunk. Ha azthiszik az emberek hogy a szavazással el van intézve minden akkor tévednek. Nemcsak a politikusok a hibásak azért hogy az ország ott tart most ahol hanem az emberek is akik megszavazták őket. Leszólással meg anyázással nem lesz semmi sem jobb.
"Az embereket csak szeretve lehet jobbá tenni" (Böjte Csaba)
koncbacsi69
"Sok sajtóper lezajlott már a Dunán." Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy egyoldalú a tájékoztatásuk. Persze, ami elhangzott, arról kötelesek tájékoztatni, csak azt ne egyoldalúan tegyék.
gcsabi
@vukkocska: Ez egy tipiku gumicsont cikk, ráadásul minden konkrétumot nélkülöz, ami alapján érdemben reagálni lehetne rá! Csupán az előítéletes reakciók kiprovokálása a cél!
Semmi konkrétum a feltett kérdésről, a szövegkörnyezetről amire a válasz született és ennek egy kiragadott részletét idézik. Ráadásul úgy tűnik, tobb témából és válaszból "ollóztak" össze pár mondatot. egy ilyen nívójú és mentelítású "iromány" egyszerűen selejt és alkalmatlan a tájékoztatásra és reális állásfoglalásra.
vukkocska
@gcsabi: A település konkrét, aki elmondta meg van nevezve, idézve van tőle. Ezeket én úgy nevezném, hogy konkrétum. A kiragadott beszéd is elég konkrét. Ennyi. Lehet sajtópert indítani, ha "ollóztak", ahogy írod. Akár ollózás, akár nem, azért vérontásra nem nagyon uszítanám embertársaimat. A vér nem megtisztulásból, hanem ölésből származik.
gcsabi
@vukkocska: Amennyiben szerinted így fest egy korrekt és egyértelmű írás......
Sajnos egyre több ilyen felületes cikk olvasható-oldalaktól függetlenűl-ami csak indulatkeltésre való. Azért is jelennek meg! Persze ilyen a kampány.
Részemről jobban szeretek tényszerűbb írások alapján véleményt alkotni.
csutak
@g1983: Ha jól tévedek akkor Viktorom a 2002-es bukta után kezdte álságos nemzet megosztó tevékenységét a polgári és ittaskörök és egyéb agyament gyülekezetek gyártásával.
A szocik nem igazán mérték fel ennek a jelentőségét, tehát nincsenek baloldali körök!
De BALOLDAL sincs ma hazámban!
Van sok gyülevész csürhe, lásd: mszp, fidesz, mdf.
De érdemi párt az nem van:(

Ne bántsd a végletekig megosztott szavazót, mert neki a forradalmon és a szavazócédulán kívül más eszköze nincs!
A forradalmi helyzet egyik fele áll csak, mert valójában nincs olyan rétege a társadalomnak, "amelyik még nem tud úgy élni ahogy szeretne!"
gcsabi
@csutak: Nem hiszem, hogy egy oldal nyakába lehetne varrni az ellentétszítás "nemes" hagyományát! Mindegyik párt és oldal hordta abba a falba szorgosan a téglákat. Ki-ki a salyát haszonleső megmondóembereivel és bértollnokaival égyetemben4 Ha már origót keresünk, akkor a 90-es évek elején kellene keresgéni és a "liberélis értelmiség" körében lehetne az első harcosokra bukkanni.
Itt lehet szép példányokat lelni minden oldalról: arokaso.blog.hu/
A habarcsot meg, sajnos, lelkesen hordja néhány mezei választópolgár is, de szerintem közel sem olyan sok, mint amennyinek látszanak!
Személyszerint az életben elég jól ki tudok jönni egészen eltérő gondolkozású emberekkel is. A csőlátó, zsigerből "gyűlölő" embereket meg inkább kerülöm, akkor is, ha az alapfelfogásunk közel is állna egymáshoz!
Nem is beszélve a 90 előtti világ máigható agymosodájának hatásairól!
Attól tartok, néhány generációba tzelík, amíg helyére kerűlnek a fejekben az összekuszált és manipulált "gondolatok". :((
csutak
@gcsabi: Úgy látom, nincs köztnk túl nagy nézetkülönbség!
Másként fogalmazunk, de a lényeg ugyanaz lehet.

Nincs időm részletezni, most.
gondolkodo
@csutak: Tudok olvasni, ezért írtam, hogy ne keverd a forradalmat a polgárháborúval! Elolvastad?
g1983
@csutak: Viktor már 2002ben még a választások elött elkezdte. Lejáratókampámnyt inditott az MSZPvel együtt az akkori Jobboldal ellen (MIÉP, Független Kisgazdapárt, MDF, hogy ne kerülhessenek be a parlamentbe és így a FIDEsZ lehessen aze gyetlen jobboldali párt. Nagyrészt sikerült is a terve csak a hiba abban volt, hogy az MDF bejutott. Nem bántok én senki szavazót,. Szeretettel többet ér el az ember szerintem. Sok mszp-st és fideszest sikerült a pártjától elirányítanom. :) Mindenkinek megvan a szavazáshoz a joga, arról nem tehet senki hogy visszaélnek a pártok az emberek jóhiszeműségével.
csutak
@gondolkodo: El!

@g1983: Valószínű, bár én nem voltam ott.
kiscserkész
@Zsoel: Éppen ere akartam én is felhívni a figyelmet. Hozzákel szokni, hogy csak az ilyen média, és sajtó anyagot lehet, csak ide berakni ere tapsolnak az elmúlt húsz évesek. Raktam be egykét, témát a Kuruc-ról, meg Barikádról, de kaptam is mindjárt „Bogyó-tó” a privát üzenetet hogy ilyeneket ne rakjak be, mert kitörli. Pedig a másik oldal véleménye csak ott van cenzúrázatlanul leírva. Magyarországon 2010 benn ez a sajtó, és média szabadság.
profon
Szerintem is forradalom kell!!! A józanság forradalma !:)
marlin
@profon: :-)))
"Aki részegen vétkezik, józanul bánkódik." Mi lesz,ha kijózanodnak??
Csubaka
Már kora reggel rátaláltam erre a cikkre, de annyira nem érdekelt, hogy reagáljak is rá. Néhány napja egy másik topikban azt találtam írni, hogy a JOBBIK ma az ország leginheterogénebb gyűjtőpártja, és sok esetben regionális, és országos vezetői egymásnak homlokegyenest ellentmondó dolgokról beszélnek. Egyik pillanatban az okos de kőkemény radikalizmus, a másikban büdös cigányozás és zsidózás, aztán a jövő kemény csendőrlegényei. Megint mások Horthyt és Gömböst koszorúznak és közben újságban hirdetik, hogy várják soraikba az MSZP-ből kiábrándultakat.
Ez számomra legalább akkora ellentmondás mint a fegyveres hatalomátvétel a demokrácia nevében.
A hazáért és az igazságért sokkal nehezebb élni mint meghalni. Vannak akik a könnyebb utat választanák!
Zsoel
@benhur: Pedig én azért szoktam látni Kurucról, Barikádról átemelt cikkeket a Propelleren, ami szerintem üdvözlendő. Egy csipet Kuruc, egy csipet ATV, és a két oldal híreit átlagolva máris viszonylag tiszta képet kaphatunk. Ennek így kell(ene) lennie.
Egyébként ki az a Bogyó?
Csubaka
@Zsoel: Bigyibogyó az oldal belpolitikai moderátora.
Egyébként jó fej, igaz, hogy szoci pata :-) de ő neki is van ilyen VIP-ecskéje.
Csubaka
@benhur: Ne aggódj Ben-Hur! Hercegem a jövő elkezdődött!
luciferi
Kriszti mint Jean d' Arc! Micsoda jövőkép!
profon
@Csubaka: Bárcsak a multat tudnánk már egyszer befejezni !
Csubaka
@kevijeni: Jó néhány évvel ezelőtt, szintén ilyen választási időszakban egy lelkész ismerősöm a következőt adta elő.
"A magyar emberek kihalt a hit és a remény. Képzeld csak el, ha Jézus Krisztus megjelenne a pesti utcán, és három csodatétellel bizonyítaná, hogy ő tényleg a megváltó, tudod mit mondana a pesti ember?
- Szerencsétlen köcsög!Mit játssza itt meg magát?Nincs ennek háziorvosa?"
luciferi
@Csubaka: és utána elzavarnák a Főv. Közterületi Felügyelet éber őrei!
Egyébként ez nem csak magyar jelenség! Eu-ban (is) csökken a keresztény hívők száma. Nem csak a magyar kiábrándult, és szkeptikus!
luciferi
@profon: ez plágium! Ezt a címet Viki már levédette!:)
profon
@kevijeni: Ehhez még apámnak is lesz egy-két szava ! :)
kiscserkész
@Zsoel: Bogyo = bigyibogyo
Ha alul rákattintasz az: Impresszum – ra, mindent megtudsz.
orogordog
@kamazuka: Te aki 1936-ban született most 2010-van az hány éves most?
Zsoel
@Csubaka: @benhur: Köszönöm. Ki sem néztem volna bigyibogyo barátunkból, hogy ekkora potentát az oldalon. :)
Csubaka
@Zsoel: Aha! Ez egy ballibes felület és nagyon,de nagyon meg kell gondolnod, hogy kinek és miként mondasz ellent. Néhány napja még nekem is volt ilyen piros VIP-es "igém", aztán valami olyat írhattam amiből nagyon kiderült, hogy nem drukkolok a Mesterházy-Demszky-Bokros félékért. Most abba hagyom a nyavalygást,mert lehet, hogy büntiből legközelebb az avatar képemet törlik aztán meg engem. :-))
kir
"Michl Miklós azt is elmondta, hogy a NASA felmérte Európa geometriai középpontját, és kiderült, ez a Csepel-sziget északi csücskén van. És Demszky éppen ide építtette Magyarország legnagyobb szennyvíz tisztítóját"

Hogy egyeseknek mikre van idejük...
alfás
hol és mikor osztják a fegyvert?nem szeretnék kimaradni belőle!
zenei
jó jó! de az ATV t ismerjük nagyon már
barnan
szeretni vagy gyűlölni, építeni vagy rombolni...

"Ezrek jöttek az Arénához, pedig nem is rendeztek mérkőzést a kézilabdázók szentélyében. Beszédek hangoznak el, himnuszokat játszik a zenekar. A tömeg méltóságteljesen emlékezik. Istenem, ha mindenki úgy emlékezne, mint a veszprémiek. Román himnusz előtt tiszteleg a magyar, s magyar előtt a román. Román ember szobrát koszorúzza a magyar, s magyar polgármestert tapsol a kétezer kilométert is megtett román. Szimbólum az évforduló, szimbólum az egész esemény. És akkor a mikrofonhoz lép Petre Cozma:

„Határtalan az emberségetek, így nem is tehetek mást, mint meghajolok előttetek"- mondja, és már nincs a téren ember, ki ne a szemeit törölgetné.
"Egyetlen letört ágért ne gyújtsuk fel az egész erdőt, hanem ültessünk fákat"- mondta korábban. Amikor tavaly novemberben Bukarestben találkoztunk, testközelből láthattam, mennyire szeret minket, magyarokat. Egy ekkora tragédia után. Megtehette volna, hogy haragszik? Igen, s mi nem haragudhattunk volna rá! S, hogy gyűlöl? Igen, s mi némán nézhettük volna határtalan fájdalmát! De nem, nem és nem! Ő szeret, tisztel, becsül. És összekovácsol. Sokszor mondtam, még egyszer leírom: Petre Cozma többet tett a román magyar megbékélésért, mint sok-sok politikus, sok-sok év alatt. Mekkora erő és szív kell ehhez?! Mennyi emberség, szeretet!"
bigyibogyo
@Zsoel: Nem is, mivel semmi közünk egymáshoz. Benhurnak is mondtam már párszor, de csak azt hajlandó meghallani amit akar. Ráadásul Én vagyok a diszgráfiás, Ő ,meg nem tanult meg olvasni. A Bogyó Bogyóbogyó , Én Bigyibogyó. Értem, hogy csak 1 magánhangzó, de azért mégis...Idővel megunja az ember ismételgetni, hogy megint hülye, egyszerűbb ráhagyni :)

@benhur: 1000+1 oka lehet amiért nem lehet kurucot és barikádot linkelni. Pont olyan vagy mint a cigányok. Ha cigányt megbüntet a rendőr rögtön azt hiszi azért mert cigány (és ennek hangot is). Ha nem rakhatod ki a kuruc és barikád oldalakat akkor rögtön azt hiszed, hogy a szélsőjobbot tiltják.
Ha érdekel miért nem lehet _kérdezd meg_ és ne feltételezz, az amúgy elég rosszul megy neked...
barnan
@Csubaka: nem merem megkérdezni, korábban miért kaptad a VIP-es "igét"? :)
(több keresnivalód van itt, mint nekem, sok építő hozzászólást kívánok Neked!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.