Az MSZP rágalmazás miatt feljelentést tesz minden olyan fideszes politikus ellen, aki korábban azt állította vagy a jövőben azt fogja állítani, hogy a BKV-tól a szocialista pártkasszába került pénz.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
@szöszmösz: Biztos, hogy felelnek érte és biztos, hogy azok a konkrét személyek? Hát ez a kérdés.
inkvi
A becsületes szocialistákat nem kell megvédenie Ildikónak! A hónom alatt elférnek!
zenei
...hát mégegyszer le kell írjam! volt apósommal ült botox ildikó egy autóban...miután megérkeztek egy akkori kampány színhelyére,..ildikónk megkérdezte, hogy itt miről is kell dumálni és hol is vagyunk??? ...felvilágosították! ..innnentől kezdve Ildikó másfél órán keresztül mondta a semmit. ő az mszp legnagyobb ágyúja a mai napig is a hatalmas és üres karaktereivel együtt!
luciferi
@zenei: .ezt speciel bármelyik politikus megteszi, bármikor.
alfás
tegnap néztem lendvait.ilyen átéléssel kiállni az becsületért,miközben náluk nagyobb tolvaj,és nyomorbataszító párt még nem volt... hát,elismerésem.ez már a tökéletesség netovábbja volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.