A Fidesz vezetésű Kaposvár a közpénzzel, a szintén fideszes irányítású Esztergom pedig a közakarattal nem bánik jól Szabó Zoltán szocialista politikus szerint, aki az "Így kormányoztok ti" sorozatának 25. sajtótájékoztatóját tartotta vasárnap Budapesten.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
El kell ismerni,hogy Lampertestül,Kolberestül,és Szdsz estül,mindannyian úgy munkálkodtak az elmúlt 6 évben,hogy hol lehet betartani a polgármesternek.
Mialatt Lampert a szórólapján azzal hitegeti a lakosokat hogy mennyi milcsi eurót hoztak a városnak megyének,addíg se a közút,sem a vasút fejlesztés egy jottányit sem haladt előre.A munkabérek a béka s alatt vannak a foglalkoztatás gyalázatos szintre süllyedt,és az emberek jövőképe hála a kormányzó exkoalíciónak csak álomkép és fikcióvá zsugorodott.

Kérdezem ,ha csak 100 milliárdot vonnak el a közigazgatásból,hogy egyesek megtudják tartani egzisztenciájukat,akkor a tisztelt MSZP mégis hogy képzeli felelősségre vonni azt az embert,akinek vezetése alatt ez a város fejlődött.

Lehet hogy tévedek?
S a kaposvári telek spekulációk valós történetek?
Mert akkor mea culpa!
Csubaka
Nézem fentebb a cikket, a kommenteket alul pedig a címlapsztorit

"Csókolózzunk e Valentin napon?"

De ne a Szabóval!!
marlin
"– Ha már a helyi jelöltek szóba kerültek, akkor sokakat ért meglepetésként az esztergomi polgármester, Meggyes Tamás indítása. Ez azért érdekes, mert tavaly szinte nem múlt el úgy egy hét sem, hogy ne lett volna valamilyen zűrös ügy Esztergomban.
– Ha esztergomi lennék, biztosan többet tudnék ezekről az ügyekről, ám így csak annyit tudok, amennyit az újságokban olvasni lehetett. De erre azt tudom mondani, hogy minden olyan ügyben, amelyben kifogások merülnek fel, rendelkezésre állnak a kivizsgáláshoz szükséges állami eszközök. Ezek az eszközök a kormány kezében vannak, de mindaddig, amíg ilyen vizsgálatok nincsenek, és nem tártak fel semmit, ami a polgármester rovására lenne írható, ki fogok tartani a polgármester mellett. Ráadásul jó polgármesternek is tartom Meggyes Tamást, Esztergomot fejlődő városnak látom, van benne élet a botrányokon túl is. Érezni lehet, hogy ez a város a jövő városa, ahol beruházások folynak, sok a fiatal, pezseg az élet. Nem tagadom, hogy Esztergomot az ország egyik fontos, szimbolikus jelentőségű városának tartom. Mivel a közérdeklődés központjában van amúgy is, így kiemelten figyelek rá. Most például tudom, hogy egy nap alatt összegyűjtötték a szükséges számú kopogtatócédulát. Ez egyértelműen jelzi a választók bizalmát, és én sok sikert kívánok Meggyes Tamásnak."
marlin
Jajj!! Lemaradt, hogy ezt a sok csacsiságot a zOrbán "hordta össze" az kemma.hu-n!!
Papó
Én is bízom! Hogy kiben?

MOST KELL VÁLASZTANUNK"!"

Ma a civil társadalom vagy megragadja azt a lehetőséget, hogy beleszóljon, részt vegyen saját sorsának irányításában, vagy önmagát zárja ki ennek lehetőségéből! Ha nem figyelünk újból becsapnak bennünket, ugyan úgy mint eddig tették a húsz év alatt! A farkast lehet szelídíteni, de az ösztöne az farkas marad! Azokban bízzunk,akik idejuttatták az országot? Akik bezárták előttünk a gyáraink kapuit?Akik eladták apáink által épített üzemeinket? Azokra szavazzunk, akik betelepítették azokat a bankokat, akik most gyermekeink és saját házainkat árverezik el fejünk fölül, nem törődve a kilakoltatott családok sorsaival? Mi civilek, miért nem tanulunk? Mi civilek, miért nem tudunk összefogni? Miért nem látjuk be, hogy a civil társadalom csak önmagában bízhat?!Miért nem mi, a többség irányítjuk a politikát? Miért engedjük,hogy fordítva legyen? Követeljük meg a képviseletet,mert jogunk van hozzá!Mert mi vagyunk többen"!" Most a civil társadalom azon rétegei kaphatnak lehetőséget akik naponta szembesülnek megélhetési gondjaikkal. Most csal tőlünk civilektől függ, élünk-e ezzel a lehetőséggel. Akarunk-e változtatni, vagy megint bedugjuk a fejünk ennek a hiteltelen politikai "elit" által előkészített csapda hurkába, hogy aztán megfojtsanak bennünket. A CIVIL MOZGALOM felvállalta, hogy kész a civileket képviselni a parlamentben! Kell egy civil kontroll a parlamentben, kellenek a civilek, akik felemelhetik a szavukat. ÁLLJ! Nincs már mit eladni"!" MERT EZ A "FÖLD" A BENNE LÉVŐ TERMÉSZETI KINCSEIVEL, VIZÉVEL EGYÜTT A MIÉNK"!" CIVIL TÁRSAIM EZT KELL MOST ELDÖNTENÜNK!!!
Biztosíték erre a "CIVIL MOZGALOM!"
Álljatok mellénk! Együtt sikerülhet!
MA IGEN"!" HOLNAP MÁR KÉSŐ"!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.