A konzervatív lap terjedelmes anyagban számol be a radikális párt történetéről, jelenlegi állapotáról. A cikket közismert balliberális újságíróval íratták.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

150 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@bigyibogyo: Egy nagyon nagy evolúciós problémát fedeztem fel nálad, ami, ha, az avar képed nézve talán érthető is. Neked még nem megy, hogy két gondolatmenetet egymás után követni tudjál. Ezért javaslom, hogy egy gyengébb versenyzőt keres magadnak, akivel gyakorolhatsz, én túl erős vagyok hozzád. Úgy hogy a jövőben anélkül, hogy bármi haragot is éreznék irántad, nem válaszolok, a megszólításaidra nem azért mintha nem kedvelnélek, csupán nem akarok visszafejlődni az evolúciós ranglistán a te szintedre, inkább az értelmesebb szinten levőkel akarok eszmét cserélni. További sok sikert a felzárkózáshoz.
profon
@benhur: Na végre ! Ránk is jut időd ! :)
gondolkodo
@profon: Ha szaporítani akarod őártod tagságát: nősülj! Máris megkétszerezted!

@benhur: Tudod, vannak magasan képzett, képzett és kevésbé képzett emberek. A képzettebbeknek elemi etikai kötelessége, hogy a kevésbé képzettet tanítsa, nem pedig lenézze, kijelentve, képzettségben kisebb emberrel nem áll szóba!
Felhívom szives figyelmed, hogy az "avar" a fák lehullott levelét jelenti, amit Te annak hívsz, az "avatar".
profon
@gondolkodo: Csak megemlíteném ,hogy egy 11 főt számláló , lassan kormányképes párttal viccelődsz ! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.