Hosszú riportot közölt szombati számában a Die Presse című osztrák napilap a Jobbikról. A tekintélyes konzervatív lap cikkét a nemrégiben az európai szélsőjobbról könyvet megjelentető Gregor Mayer-Bernhard Odehnal szerzőpáros jegyzi.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@benhur: Jó nagy családban élsz. 476... Azt nem feltételezem, hogy vannak barátaid...
De ha gondolod megkérdezhetem mennyinél jár kb. az akinek oda adtam

Amúgy meg ha nem tetszik Auchan vásárolj CBA -ban. Az magyar. Ja, hogy minden dupla annyiba kerül.. Hát ez van!
orogordog
Mindegy ki lesz hatalmon nem fog változni semmi. Ezt írjátok fel a kockás füzetbe és öt év múlva visszatérünk a kérdésre.
Forradalmat, vérontást meg nem akar 2010-ben senki, inkább éldegél.
kiscserkész
@luigilongo60: Nem vitatom, hogy ezen a téren is van mit bepótolni. De nagyobb részben azért az általad említet vállalkozások valamelyik párt holdudvarához tartoznak. Vagy mondhatnánk úgy is hogy már csak ezek vannak talpon, akik becsületesen akarták csinálni lesöpörték a pályáról.

@figyelő: Az olyanokat mind te már régen karanténba kelet volna zárni. Ne a jobbik veszélyes a társadalomra, hanem az a gondolkodás, amivel te azonosulsz.

@bigyibogyo: Barátok, családtag, ismerősök, stb. A lényeg hogy a jobbiknak szavaznak bizalmat.
Ahol lakom ez egy kis mezőgazdasági város az alföldön, és ma 11 órára csak a mi városunkban több kopogtató jött össze, mint amennyi elég lenne a jobbik ós körzet képviselő jelöltnek. És még hol a többi település. Vágod?
Hogy barátaim? 36 év vállalkozás van mögöttem, ami az egész országra kiterjedő volt. Naponta 20-30 an hívnak fel az ország különböző részéről, hogy a körzetükben kinek adhatják le a jobbik részére a kopogtatót. Már hogy csak említetted a barátokat. Ezt is vágod? Csak a barátaimból össze tudnák hozni egy győztes pártot. Értsd, meg végre hiába küzdesz az LM P-é mint egy fogatlan oroszlán, akkor is az, az SZDSZ vetülékpárt csak egy répalevél.

Másik én szeretnék végre úgy, mint a „közért” világba hazai termelők által termelt hazai terméket fogyasztani. Attól hogy a CBA esetleg magyar láncolat, nem azt jelenti, hogy hazai terméket is forgalmaz. Többségére ő is a külföldi szemetet árulja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.