Egymillió dollárt hagyott Main állam veteránjaira egy özvegy, aki férjével együtt 1956-ban menekült el Magyarországról. Több nyugati lap is beszámolt a Jobbik politikai hirdetésének letiltásáról, a szaksajtó pedig felkapta a fejét arra a hírre, hogy az RTL Klub pénzt kérne a kábelszolgáltatóktól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
Az RTL magyar csatornáira ráférne egy alapos szankció.Vagy egy csokorba gyűjtve a társadókat(cool,poen,reflektor,stb)kűlön csomagban kinálni.Akit érdekel vegye !
Számtalan jelentkező lenne olcsó kinálattal,a kereskedelmi csatornák helyén.
másvirág
@stirlitz: Friss hirek szerint a TV2 is fizetőssé tenné a sugárzást.Megjött az étvány ?!
Szinte kinálja magát a kialakulóban lévő helyzet,hogy a kereskedelmi csatornák kűlön csomagban legyenek kinálva. Aki bírja had vigye ! 2012-től lekapcsolják az ingyenes földi sugárzást.Ezzel fizetőssé válik, burkoltan de újból fizethetjűk mint televizió dij.
csikknorisz
vastagbor.blog.hu/2010/10/01/lb_dontott Na de hat mit lehet ehhez hozzatenni? A negativ reklam neha hatasosabb, mint a pozitiv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.