Talán ősz az egyik legjobb időpont, hogy Bostonba látogassunk. A város számtalan parknak ad otthont, amelyek csodálatos őszi színekben pompáznak ilyenkor októberben.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Basszus elbujdosom... :D Nézegettem wikipedián az éghajlatát, mondom kicsit talán sokat esik, de overall roppant kellemesnek tűnik, még jobb is mint Pécsé, napsütés órák számában meg pláne. Mondom ez gyanús... Azt akkor nézem, hogy naná, hiszen Róma magasságában fekszik. Én valamiért északabbra tettem :)

Egyébként Boston nekem szimpatikus. Nem túl nagy, sok zöld területe van ÉS amit most találtam Wikipediázás közben:

Boston is known to travel agents as "America's Walking City". Boston is a compact city, sized right for walking or bicycling and according to a Prevention magazine report in 2003, the city has the highest percentage of on-foot commuters of any city in the United States. In 2000, 13.36% of Boston commuters walked to work according to the US Census. This was the highest of any major US city, but bested by college towns such as nearby Cambridge.

Én speciel általában gyalogosan közlekedek, szóval mit mondhatnék: nagy piros pont! :)

Illetve a linkelt poszthoz: csokitúra? Hmm, nyami! :)
noga
Bostonban sok ír él:))) Tehát már szimpatikus, hát igen a csokitúra az sem rossz. Van mit legyalogolni:D

Ez viszont jó hír, hogy gyalogos város.
londiner
Szerintem naaagyon szép! Mindig a Boston együttes More than a feeling című száma jut róla eszembe, hát, ott lenni is több, mint egy érzés:)
elvártvilág
Először én sem tudtam elhelyezni:) Mostmár legalább tudjuk:)
Azért én a limuzintúrára is nagyon kíváncsi lennék..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.