Szaúd-Arábiába exportál ásványvizet a Szentkirályi, legalábbis erről írt alá megállapodást Budapesten szaudi partnerével a Szentkirályi Ásványvíz Kft. A magyar kormány a keleti nyitás jegyében 2011-ben tette intenzívebbé a kapcsolatokat Szaúd-Arábiával. 2011 októberében pedig Orbán Viktor vezetésével magyar üzletemberek - köztük Balogh Levente, a Szentkirályi tulajdonosa - utaztak Rijádba. A folyamatos egyeztetések után az akkori üzletember-találkozó eredményeképpen ez az első együttműködési megállapodás. Szaúd-Arábia 23 milliós piac, az első, tíz konténerből - ez 134 ezer liter - álló szállítmány márciusban indul a közel-keleti országba, és remélhetőleg ennek többszöröse követi még az idén.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

loboncos
Elég nagy barmok ha innen vitetik a vizet.Az arabok szaralakok.
Nakimaga
Viktor megengedte egy semmi köze hozzá cégnek,hogy külföldi szerződést köthessen!Az én időmben ,kimentem,tárgyaltam,kötöttem,szállítottam,és Kádár nem verte a mellét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.