A fülcsengés más néven tinnitus. Hívhatjuk fülzúgásnak is. Ez egy olyan hangérzet, melyet nem külső zaj vált ki. Az állapotot kísérő hang gyakran inkább a fütyülés érzetét keltő csikorgáshoz hasonlít. Az orvosok nem ismerik igazán a fülcsengés okát, és sokszor eredménytelen a kezelés. Nagyon sok közismert gyógynövény is alkalmas a fülcsengés kezelésére (pl. ginkó, szezám, aranygyökér, kis télizöld, paraj, poloskavész). Most azonban egy egyszerű ámde mégis különleges keleti gyógymódot szeretnék bemutatni.

Forrás: naturportal.hu
Feltöltő: Naturportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
2 recept,azonos eljárás és nagyon eltérő ideig tartó felhasználhatósága miatt,nekem az őseink által ,30 évig is használható jön be.Ebből levonom azt a következtetést,a hosszú életre vonatkozóan,hogy az avas szalonna fogyasztása,vöröshagymával,száraz kenyérrel ,100 éves kor körüli életet biztosít!
csa-csa
"Fülcsengés esetén egy csepp szegfűszegolajat vagy meleg, tisztított vajat szükséges a fülbe csöppenteni."

Kivéve ha nincs szétroncsolódva a dobhártyád!
kopeba
Nekem csak a törkölypálinka fogyasztása után múlik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.