Hamarosan elkészül a várva várt dokumentumfilm, amely megcáfolhatatlan bizonyítékokat mutat be az ufók létezésével kapcsolatban. A rendező egy orvos, aki nemrég egy fura lény tetemére bukkant. A rendező Steven Greer, aki végzettségét tekintve orvos, és nemrégiben egy picike, golyóstollnál alig nagyobb humanoid lényre bukkant. A filmből az is kiderül, pontosan mi is ez a teremtmény, miután alapos DNS-vizsgálaton esett át. Lerántja a leplet a földönkívüliek létezéséről a "Sirius" című dokumentumfilm, amelyet április 22-én mutatnak be. Az alkotás végre egyértelműen válaszol majd arra a kérdésre, hogy vajon léteznek-e ufók. Steven Greer egyébként úgy véli, a földönkívüliek létezését már rég nem azért titkolják a kormányok, mert a társadalom nem tudná feldolgozni azt, hogy nem vagyunk egyedül, hanem azért, mert egy jóval fejlettebb civilizáció létezésének beismerésével együtt járna az általuk használt technológiák megismerése is.

Forrás: life.hu
Feltöltő: Turbó Pasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Magyarországon meg rengeteg magánkívüli van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@SwordFish: ...az állítólag végett kétlem...
Turbó Pasi
@Csizmás Kond: Majd a filmből kiderül. 22-én lesz a bemutató. 24-étől megy a mozikban. :-)
Csizmás Kond
@Turbó Pasi: ...na és mi lesz ha kiderül mi vagyunk az ufók...az ők szemszögéből ?
SwordFish
"A Szíriusz című nagyszabású leleplező film 2013 április 22-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, mely teljes egészében megpróbálja felfedni az évtizedeken át titkosan őrzött információkat.

A Földet már régóta látogatják magasan fejlett Csillagközi Civilizációk, melyek képesek dimenziók közti utazásra, a fény sebességénél is gyorsabban. Az általuk használt meghajtó rendszerek egy új korszakot hozhatnak el számunkra.

Dr. Steven Greer (a projekt vezetője) együtt az Emmy Díj-nyertes rendezővel Amardeep Kaleka-val készítették el a Szíriusz című filmet, amely fel fogja nyitni a szemeket, és megrengeti a világot. A filmben láthatóak lesznek UFO szemtanúk, a kapcsolat az Ingyen Energiához, és a C-5 csapata által megálmodott kapcsolatteremtés a földönkívüliekkel."

(ujvilagtudat.blogspot.com)

Hmmm, ez kezd egyre érdekesebb lenni ! :-)

Itthon mikor vetítik ezt a filmet?
Powerforce
@SwordFish: "láthatóak lesznek UFO szemtanúk, a kapcsolat az Ingyen Energiához,"

Pataky Attila és Széles energiacellája is benne lesz a filmben? :-DDD
Turbó Pasi
@Powerforce: Nem lesznek benne. Pataki Atillát az EDDA koncerten láthatod. Széles Gábort meg az Echo TV-ben vagy a Facebookon. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.