Csak ő egy kicsit szerényebben adta elő, mint Orbán. Nem tolta a fáradt arcát a fenyő ágai között az emberek képébe, hanem egyszerűen az ablak mögül lefényképezte a karácsonyfát.

Obama is kukucskálós fotót posztolt karácsonykor

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@Mindzsi: Mi az, hogy "feka majom"?! Nem szégyelled magad? Obama éppen olyan ember, mint akárki! És nagyon szép a fa!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Desischado: ma, 21:07
Ejnye, kedves Desischado, mások is éppen olyan emberek, mint akárki. Például az is, akit dísznek akarnak fára akasztani. Azt is kérd ki, légyszi. :-))
Desischado
@tivoli: Kedves Tivoli, ezzel orbánra céloztál? Mert ha igen, akkor ezt kikérem a magam, te, és valamennyi embertársam nevében! Ő nem ember!!! Azt ne kérdezd, micsoda, mert még nem sikerült rájönnöm, hogy miféle fajhoz tartozik. De nem ember, az biztos! Ember ilyeneket nem csinál! Legalábbis az én értékrendem szerint! Ne védd már folyton! (megdádáz virtuálisan)
tivoli
@Desischado: ma, 22:48
Tudod jól, hogy nem szoktam védeni Orbánt.. De egy távoli ismeretlen ember renoméját ne támogasd, nem illik a kettős mérce. Vagy mindkettő vagy egyik se. Pláne, hogy Obama se tesz semmit a te jólétedhez, sőt éppen most asszisztál ahhoz, hogy még szarabb helyzetbe kerülj.
Desischado
@tivoli: Hát ne is védd! Egyébként kit védek én? Szerinted a kettős mérce alkalmazható orbánra? Obama százszor különb nála! És nem ő tesz azért, hogy nekem (is) sz@r legyen, hanem ez a kormány! Már megbocsáss, de ha nem lennének olyan korruptak, ez az ügy nem lenne! Végtére is az amerikaiaknak joguk van rá, hogy ilyen alakokat ne engedjenek be. Ha akarná, orbán már százszor tiztázhatta volna a helyzetet, de nem teszi, mert nyakig sáros! És azt továbbra is fent tartom, hogy nem ember!
tivoli
@Desischado: ma, 00:15
Kedves Desischado! Ennek a problémának a megoldása nem ránk vár.
Obama kartársnak, a világ fő csendőrének pedig első sorban otthon kellene rendet tartania, mert ami ott náluk van az kész csáki szalmája. És Amerika lakossága egyáltalán nem foglalja úgy imába a nevét mint itt egyesek. Vagy a távolság megszépít? A messziről jött ember mindig kedvesebb? Vagy elhiszed az Amcsi propagandát?
Desischado
@tivoli: Engem elsősorban az itthoni helyzet érdekel. Obama különösebben nem izgat, de az fix, hogy orbán a nyomába sem érhet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok