Bővítették az Oroszország elleni szankciós listát az uniós külügyminiszterek, így próbálják megzsarolni Putyint a szerdai négyoldalú egyeztetések előtt.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@bundi: ma, 16:07
Nem olvasok Kurucot, az nem formálhatja a véleményem. Azért nem is akarok idézgetni sehonnan, mert az nyilvánvaló, hogy szinte minden híroldalnak van saját ideológiai kötödése és úgy írja meg a történéseket, ahogy azt a szájaíze megköveteli.
Viszont az bárkinek elgondolkodtató lehet, hogy mi a francért szalad össze több komoly államfő, úgymint német, francia, orosz, fehérorosz, ukrán, magyar, amerikai tárgyalni, békéltetni. Csaknem a palagáz a központi téma?
bundi
@tivoli: talán elárulnád akkor hogy honnan is az infó a zsidó kormányról?
bundi
@tivoli: érdekes cikk de nem igazán értem ebből hogy jön hogy ukrajna vezetői a zsidók...ha rákeresel csak a szélsőjobbos portálokon vannak ilyen cikkek...dw a kérdés illetve a kérés mindig áll...mivel is támasztod alá hogy a ruszkiknak joguk van ahhoz amitott csinálnak?
tivoli
@bundi: ma, 17:24
És az új Ukrán vezetésnek joga volt New Yorkba menekíteni az Ukránok aranytartalékát?

(A link egy zsidó portált hoz be, annak se hiszel)?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.