A tömegtájékoztatási eszközök munkatársai nem végezték lelkiismeretesen a munkájukat – jelentette ki hétfőn Vlagyimir Csizsov, Moszkva állandó EU-képviselője. Szerinte emiatt történt, hogy a sajtóban az a híresztelés jelent meg, hogy az EU elkaszálta a paksi bővítést – írja az mno.hu.

Csizsov azt is elmondta, a napokban találkozni fog a Financial Times című brit üzleti napilap főszerkesztőjével és beszél vele erről a kérdésről. Szerinte egyébként ennek a történetnek van egy nyilvánvalóan provokációs mellékíze, mert Magyarország és az Európai Bizottság egyaránt cáfolta a média által terjesztett információt.

Az orosz diplomata arról is beszélt, Oroszország arra számít, hogy a Magyarországgal való együttműködése nem szenved kárt Budapest és az Euratom vitája miatt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." Moszkva egyik képviselője el fog beszélgetni a lap főszerkesztőjével..."

Oroszul ??? Vagy kap-e egyáltalán vízumot ???
Nincs a tiltólistán ??? Sok a kérdés !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Csizsov, az EU nyugati fele és a FT nem Magyarország, a magyar miniszterelnök, ahol kedvetek és érdekeitek szerint ti diktáltok.
nena
Őt legalább komolyan fogják venni !
Dr. Felipe
A bolsevikok mióta dirigálnak a "fajnelsöltájmsznak"? A Pravdának esetleg, sőt biztos.
karma1
@nena: XD elvtarsat a Kalasnyikovval? A nyilt utcan? Mert kb. ez a fenyegetes, leforditva,... Ja, az orosz maffia keze nagyon messze eler,...:o(((
karma1
megmutatnak az orosz elvtarsak, hogy az Unio hol cafolta, melyik cikkben a FT allitasat? Mert csak Ma.o. pattogott helyreigazitasert, az EU NEM! Ja, ez persze az elvtarsakat a Kreml-ben egyaltalan nem zavarja,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.