Kérem, vonják vissza a digitális tévére átállás kijelölt határidejét, február 17-ét, mert baj lesz. Ezt írta Obama embere, az elnöki hatalomátadás levezénylésével megbízott John Podesta

Forrás: enhirem.hu
Feltöltő: morva
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

piter
Hát ez elég vicces tényleg. Tipikus válsághír. Az Óperenciás tengeren túl már minden befuccsol. Még a tévéjük is. Mi a fenét szeretünk még Amerikában ? Talán itt az idő, hogy gyűjteni kezdjünk nekik.
Zwei
@piter:)
ne aggódj, hamarosan "beérik" a barackjuk:))
piter
Na, most újabb gyöngyszem kerül a gyűjteményembe "Barack"ügyben. Igazi hazai termés ez is. -"beérik" a barackjuk.
nanena
Ez még nem Obama hülyesége volt. Ha igaz a hír, ez nem egy óriási probléma. Megoldják egy kis költségátcsoportosítással.
De legalább náluk lehet a digitális tévézésre alkalmas tévékkel venni az adást. Nálunk persze más rendszert vezetnek be, hogy kelljen venni még egy dekódert.
morva
Na ne má' ! Két dolgot csinálhatnak a tévétől megfosztott amerikaiaik. Az egyik az, amit a nagy áramszünetek idején szoktak, a másik, hogy olvasnak. Egyik jobb, mint a másik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.