Nap mint nap lehet hallani az Iszlám Állam által elkövetett akciókról. Ezúttal száz amerikai katona nevét és címét hozták nyilvánosságra a világhálón, arra buzdítva híveiket, hogy találják meg és végezzék ki a listán szereplő embereket – írta a nol.hu.

A szélsőséges csoport állítása szerint az információkat hackerek bevonásával, a szerverek feltörésével szerezték meg. Ezzel ellentétben az amerikai tisztségviselők azt hangoztatják, hogy a legtöbb közzétett adat nyilvános volt.

Az amerikai biztonsági erők egyik forrása azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy a Pentagon azonnali hatállyal értesítette a listán szereplő személyeket és átfogó vizsgálatot indított a hitelességével kapcsolatban. Rajtuk kívül az FBI is foglalkozik az esettel. Az amerikai haditengerészet szóvivője szerint a katonáknak minél előbb meg kell tennie a szükséges adatvédelmi intézkedéseket online tevékenységükkel kapcsolatban.

Az IS hacker csoportjának állítása szerint a közzétett személyek részt vettek az ellenük indított amerikai misszióban, ezért is buzdítanak a meggyilkolásukra.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
az előbb a rádijóban egy magasrangú magyar tiszt mondta el nagyon szépen levezetve, hogy összefogással likvidálni lehet ezeket a pernahajder IS megszállottakat...ebben az összefogásban a mi haderőnkkel karöltve még vagy 63 ország lesz benne(vagy már van is)..
az IS- nek szólt valaki, hogy jövünk? ...Jobb, ha menekülnek...illetve leteszik a fegyvert...
nyanya001
Titeket kellene kiirtani egy szálig mielőtt még nagyobb baj lesz !
Fanatikus állatok vagytok !
tivoli
Nem száz katonát kell kiírtani, hanem csak azt a néhány döntéshozót, aki ezt az egész háborúsdit elrendeli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.