Kijevben szombaton félbeszakadt az ország történetének második melegfelvonulása.

A leszbikusoknak, homoszexuálisoknak, biszexuálisoknak és transzvesztitáknak jogegyenlőséget követelő felvonulás helyszínét egészen szombat reggelig titkolták. Mégis, 500 méter után le kellett fújni az egészet, mert a helyszínre özönlő szélsőjobbosok rátámadtak a felvonulókra, a rendőrökre és szétverték az egészet.

Botrányba fulladt a kijevi Pride

A tudósítások szerint mintegy 40 radikális petárdákkal és kövekkel dobálta a felvonulás mintegy 300 résztvevőjét. A rendőrök összesen 25-30 embert vettek őrizetbe.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Szeretik a meleg helyzeteket - mi a probléma?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nola
@pistapapa: mi ebben a "fajellenes"???
nola
@Freewolf: szóval szerinted erőszakkal kifejezni az egyet nem értésünket teljesen normális dolog...
Anna Mária
@pistapapa: Van egy rossz hírem: a homoszexuális emberek teljesen normálisak.
Anna Mária
@Freewolf: Az egész fejlett nyugatnak nincs semmi problémája a melegfelvonulásokkal. Csak a fejletlen, ostoba keleten képtelenek elfogadni, hogy a homoszexuális embereknek is ugyanazok a jogai, mint bárki másnak.
Egyébként a hangos homofóbok látens homoszexuálisok, a nagy pofájukkal próbálják leplezni, hogy a saját nemükhöz vonzódnak.
pistapapa
@nola: Szerinted az ilyen lények népesítették be a Földet? Hm,érdekes látásmód.
nola
@pistapapa: homoszexuálisok mindig voltak és mindig lesznek. az állatvilágban és az emberek közt is. soha nem fenyegették az emberiséget, nem miattuk fogunk kihalni, ha ettől tartanál... nem értem, miért az alapján határozunk meg valakit, hogy kit szeret és milyen szexuális életet él. a szex célja nem csak a reprodukció, ha ebből a gondolatból indulnánk ki, akkor a nemi aktusok 99%-a heterók között is felesleges és "nem normális", hiszen nem a gyermeknemzés a célja... egyébként 7 milliárdan élünk a bolygón, a Föld már alig tudja eltartani az emberiséget, én nem azon aggódnék, hogy két azonos nemű nem képes szaporodni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.