A legfrissebb vizsgálatokra hivatkozva az orosz védelmi szolgálat vezetője kijelentette, hogy terrorista támadás következtében zuhant le az orosz utasszállító a Sínai-félszigetnél. Robbanóanyag nyomait találták a repülőgép roncsai között. Vlagyimir Putyin orosz elnök az elkövetők felkutatására szólította fel a hatóságokat, nyomravezetői díjat is kitűzött, valamint fokozzák a szíriai orosz katonai aktivitást – számol be a hvg.hu

Putyin is hajtóvadászatot indított: "A terroristák megfizetnek a bűneikért"

Az orosz védelmi szolgálat vizsgálata szerint egy másfél kilós TNT robbanóanyagot juttattak fel a repülőgépre, a robbanás következtében még a levegőben kettétört a gép teste és így csapódott a földbe.

Az oroszok ezt követően a felelősök felkutatására koncetrálnak, az Iszlám Állam korábban magára vállalta az orosz gép elleni merényletet, amit az oroszok szíriai katonai fellépése miatt követtek el.

Eddig azért vártak ki az orosz hatóságok a terrorcselekmény kijelentésével, mert nem volt bizonyított számukra, hogy mi miatt robbant fel gép, ugyanis a terroristáknak nincs olyan légvédelmi eszközük, ami elérhette volna a gépet ebben a magasságban – a megtalált robbanószer-maradványok más megvilágításba helyezték a történteket.

Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította az illetékes speciális szolgálatokat, hogy kutassák fel a támadás felelőseit. Az orosz elnök 33 millió angol fontot ajánlott fel nyomravezetői díjként. A történteket az "egyik legvéresebb bűnnek" nevezte, valamint hozzátette, hogy a terroristák megfizetnek majd bűneikért. Ezen túl kilátásba helyezte a terroristák szíriai állásainak még intenzívebb bombázását.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Most hogy Putyin is megerősítette a terrortámadás tényét a meghalt 240 áldozat emlékére is félárbócra eresztik az állami zászlót???!!!Sőt a facén mindenki magára ölti az orosz zászlót???!!!Pedig ők is épp úgy megérdemelnék mint a francia áldozatok!!!Vagy azok az áldozatok nem áldozatok???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@pbalage: krumpli jól rámozdult a zemberekre.
Jozefina
Putyint nem csípem, de ahogyan fellép az IS ellen az példás!!!
Szókrakész
@libellle: Igazad van.
Nem USA és Izrael, hanem USA, Izrael, Szaud Arábia...
libellle
@Szókrakész: A ruskik a katarik és sudi-arabia. Ezenkivül assad nagyon szivesen igénybe vette a "szolgálataikat" amikor öldösni kellett, jól megfizette öket. De, mi sajnos sajnos tul "jelentéktelenek" vagyunk, pedig mi mindannyian vagyunk a suveren.
Törölt felhasználó
Na így jó pár nappal a történtek után.. Be kell látnunk nekünk baloldaliaknak és liberálisoknak, hogy a mi médiánk is tud undorító lenni. Melyben a francia élet ezerszer többet ér, mint egy ártatlan orosz élet...
karma1
@ziziplanet: Meg nagyobb a szegyenunk, mert Putyin meg a bombakra is azt iratta, hogy "Parizsert"... Nemcsak a sajat 224 halottaiert... Putyin nekem sem a kedvencem, de amit most csinal, az bizony tokeletes lepes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.