Hampuk Richárd önkéntesként dolgozott Hillary Clinton kampányában, ahol látta, mit rontottak el a demokraták, és mi is az igazi oka annak, hogy az egész világ meglepődött a végeredményen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kb a vilagnak ezen a tajan is ez a velemeny: ket rossz kozul kellett valasztani, es Hampuknak igaza van abban, hogy a demokratak sok mindenben hibaztak. Azt a hibat is elkovettek, hogy nem idoben kezdtek a listara valo feliratkozast. (A szavazast pl. Ausztraliaban olyan komolyan veszik, hogy MINDENKINEK KOTELEZO elmenni szavazni barmilyen kerdesben , ellenkezo esetben penz - vagy bortonbuntetest kapnak a renitenskedok. Ez viszont azt a helyzetet hozza elo, hogy a szavazotabor majdnem egyenlo reszre szakad, es neha 48-52 % a szavazati arany, amiben pl. a miniszterelnok szemelye allando nyomasnak van kiteve, es allandoan ellenzekben harcolnak egymassal. Viszont pillanatok alatt kirughatnak egy miniszterelnokot. Johet a kovetkezo).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.