1994-ben egy világ nézte lélegzet-visszafojtva élő közvetítésben, ahogy a felesége meggyilkolásával vádolt sportoló ezzel menekül a rendőrautók elől.

22 évig rejtegette O. J. Simpson Bronco terepjáróját egy férfi, aki most elárverezné: az alku félmillió dollárról, azaz 130 millió forintról indul – írja a TMZ. A kocsi 1994-ben került be a hírekbe, amikor a felesége és annak új barátja meggyilkolása miatt körözött sportoló ezzel menekült a rendőrség elől: akkor egy egész világ nézte élőben az autós üldözést.

Az egykori sportoló, később a gyilkosság miatt bizonyítékok hiányában leültetni nem tudott, majd realityszereplőként másodvirágzását élő Simpson jelenleg is épp börtönben van, igaz, csak fegyveres rablásért. A kocsi a Pawn Shop (Zálogház) című amerikai tévéműsor egyik következő adásában szerepel majd, ebből kiderül, hogy a fickó, aki eddig őrizgette, már korábban is kapott rá ajánlatokat, de félmillió dollár (azaz 130 millió forint) alatt nem válik meg tőle.

Simpson jó magaviselete miatt ősszel feltételesen szabadlábra kerül, így a 2008-ben kiszabott 33 éves büntetéséből csak 8 évet kellett letöltenie. És természetesen ezúttal is ártatlannak vallotta magát.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.