A román parlament elé beterjesztett indítvány kezdeményezi a népszavazás kiírását az alkotmányos rend megváltoztatásáról. Románia fontolgatja az alkotmányos monarchia visszaállítását. A jelenlegi román kormánypártok vezetői jegyzik a javaslatot. Niculae Bădălău, a Szociáldemokrata Párt (PSD), és Călin Popescu-Tăriceanu a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) elnöke írta alá a beadványt, amely népszavazás kiírását javasolná. Niculae Bădălă PSD -elnök a Romanian Insider-nek azt nyilatkozta, hogy a román népet fel kell kérni arra, hogy döntsön: köztársaságban vagy monarchiában akarnak-e élni. Bădălău leszögezte:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A magyar kormányzat ""hülyeségvírusát"" nem állította meg a határ. És már ott is fertőz.
De, bár ez legyen, lenne a mi legnagyobb bajunk.
two steps from hell
Vissza a sötét középkorba - step by step.

Már így is hülyék az emberek (sokat tanulnak, de egyre inkább analfabéták funkcionálisan), plusz az egyre több álhír egyre érzéketlenebbé teszi őket (a hazugságot igazságnak mondják, míg az igazságot hazugságnak), plusz a kiterjesztett valóság egyre profibban megvalósított, és egyre szélesebb körben való elterjedésével, még sötétebbek lesznek - és itt nem elszigetelt csoportokról van szó, hanem a világ minden táján élő embertömegekről.

Talán azt hiszed ez hülyeség, de pl nézd meg, hogy a régi nagy birodalmak, amik a gazdagság, a kultúra, a tudomány központjainak számítottak, most mennyire lecsúsztak.
Amikor már jó dolgukban nem tudnak mit csinálni az emberek, akkor valamiért hihetetlenül elkezdenek hülyülni, erkölcsileg egyre alávalóbbak lesznek, és egyre nagyobb primitívségekre képesek. De még nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, már nem érzékelik, hogy a lejtőn vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.