Eldurvult a szilveszteri buli Párizs elővárosában, ezért rendőröket hívtak ki. A tömeg ekkor rájuk támadt. Kőkemény felvételeket készítettek egy párizsi elővárosban, Champigny-sur-Marne-ban arról, ahogy emberek megvernek egy rendőrt. Mindeközben ráadásul senki sem lépett közbe.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Mert ugye miért nem ment oda a miniszterelnök aki beengedte őket?
Equus
vajon mi bánatért lóg a pisztoly az oldalán a királylánynak? Nehezéknek? Ha magát nem képes megvédeni, akkor azok, akik eltartják őt vajon mire számíthatnak?
szep napot
Sajnos a nagy kerdes, hogy a rendorok miert mentek oda. Ha a rendor megut egy "menekultet" akkor abbol van a balhe, ha nem, akkor oket lincselik meg. Ilyen eseteknel a katonasagot kene mar bevetni. Ez mar nemzetellenes buncselekmeny.
wagabund
"Irgalmatlanul meglincselte a tömeg a párizsi rendőrnőt"

irgalmatlanul nem lehet lincselni... irgalmatlanul megverni(mint ebben az esetben), vagy jelző nélkül meglincselni... ez utóbbi halállal végződik zömmel a helyszínen.

legalább erre figyeljen a firkász, vagy a főnöke...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.