Történtek elszigetelt szexuális molesztálások Berlinben, a Brandenburgi kapunál tartott szilveszteri rendezvényen – közölte hétfőn hajnalban a német főváros rendőrsége. Néhány esetet Kölnből is jelentettek. A gyanúsítottakat előállították – írta Twitter-fiókjában a berlini rendőrség. A rendőrség egyik szóvivője hétfőn hajnalban a dpa hírügynökség érdeklődésére azt mondta, hogy tíz zaklatási üggyel összefüggésben hét embert vettek őrizetbe. Történtek elszigetelt szexuális molesztálások Berlinben, a Brandenburgi kapunál tartott szilveszteri rendezvényen – közölte hétfőn hajnalban a német főváros rendőrsége. Néhány esetet Kölnből is jelentettek. A gyanúsítottakat előállították – írta Twitter-fiókjában a berlini rendőrség. A rendőrség egyik szóvivője hétfőn hajnalban a dpa hírügynökség érdeklődésére azt mondta, hogy tíz zaklatási üggyel összefüggésben hét embert vettek őrizetbe. A német fővárosban idén első ízben létesítettek úgynevezett “biztonsági zónát” az ünnepi eseményeken...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez sajnálatos a nagy óvintézkedések ellenére, de 1x is elég lett volna leírni a cikket!
Mindenkinek Boldog Új évet kívánok!!!
Nessy
Szilveszter. sokan az utcán. Tessen mondani a többi hős férfi hol a fenébe volt? Vagy tanácsokat adtak.hogy hogy jobb? Esetleg fotóztak?
Ez a többi szilveszterőre nézve szegénységi bizonyítvány!
Rockxy
El voltak rendesen szigetelve az esetek, ez örvendetes.
Különösen nagy jelentőségű, hogy a németeknél is lehet jó minőségű szigetelőszalagot vásárolni.
Szabadság, elvtársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.