A tudomány állításaival nehéz vitázni, de az üzenet közvetítőjének befeketítése révén tovább növelhető a bizonytalanság - és a tétlenség. Ezért hívják segítségül a klímatagadók a dezinformációt, amely bizonyítottan hatékony eszköz a társadalom megosztásában és a bizonytalanság keltésében. Ha a reményt keltő, friss hangot sikerül befeketíteni, az üzenete háttérbe szorul – és akkor már senkit nem az fogja érdekelni, hogy mondanivalója tudományosan mennyire megalapozott.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Mert ebben a témában is olyan tájékozatlan ostobák ugatnak, mint a reagens meg az Ericson. Ők csak azért kritizálják, mert a fidesz kritizálja. Azt sem tudják mi az a klíma, nemhogy Greta.
azösszeskibanévfoglalt
@Aki Én: a nagyon is okosok és tájékozottak hintik szét az arra fogékonyak körében, akik ostobák és tájékozatlanok, de ami legrosszabb, nincs is igényük az igazságra
reagens
"Ha nekünk bezzeg segítettek volna a szüleink, bármikor beszélhetnénk mi is az ENSZ-ben. Mert a világ úgy működik, hogy jó szándékú 16 éves lányok mondanak valami kedveset, és holnap az ENSZ-ben szólalnak fel.

Mert a szomszéd lépcsőházban a kis Zsuzsi is olyan okosakat mond, minden bizonnyal holnap felszólal ő is, és aki ott beszél 16 éves ismeretlen lány létére, a mögött nem áll politika meg érdek, és nem megszervezett a dolog, csupán a spontán emberi jó szándék támogatja. Semmi más."
Aki Én
@azösszeskibanévfoglalt: Ez igaz, de az említett fogyatékosok nem tartoznak közéjük. Ők csak szimplán a megvezetett ostobák.
Aki Én
@reagens: ...ja, igazad lehet. Nézd meg a nemzeti-vajda gazdádat miket mondott fiatalon, mindenki felfigyelt rá, aztán mi lett belőle mára. Sajnos annak lett igaza, aki már akkor megmondta, hogy egy ostoba suttyó, egy személyiségzavaros, beteges hazudozó, egy gátlástalan tolvaj.
reagens
@azösszeskibanévfoglalt: 888.hu/piszkostizenketto/javaslatok-a-klimavalsag-megoldasara-4206313/

Vitatkozz a cikkel, ha gondolod. Magam csak a nagyon hihető Gréta részt emeltem ki belőle!
reagens
@Aki Én: Egy politikus nem egy életen keresztül ugyan azt mondja? :-)
Hát öregem, neked akkor a mesekönyvben kellene példaképet keresned! :-)
reagens
@azösszeskibanévfoglalt: De csak akkor, ha tényleg az objektivitást helyezed előtérbe!
azösszeskibanévfoglalt
@reagens: azért röhögök
nyóc... az se igaz, ami kérdeznek. propagandaoldal
Aki Én
@reagens: ...látom neked nyolc, hogy miket olvasol.
...aszt csodálkozunk, hogy ez egy beteg fasz... pfff...
reagens
@Aki Én: "...aszt csodálkozunk," Eszt szépen összehosztad! :-))))))))))))))))))))))))))))))
Aki Én
@reagens a buta Shikari: ,, Eszt szépen összehosztad! :-))))))))))))))))))))))))))))))
Lúzer :) Ezt jól összehoZtad.
Míg én poénkodom, addig te egy lúzer kretén vagy, aszt ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.